Szukam Dungeonowki podobnej do Tera

Szukam gry mniej wiecej podobnej do TERA Online. Jakiejs latwej dungenowki z Dungeon Finderem. Nie mam jakis wiekszych wymagan, moze tyle zeby gra nie byla super pay2win i zbyt pusta. Grafika nie ma znaczenia,.

Gry w ktore gralem i mi sie podobaly:

Tibia, Lineage2, GW2, WoW, Tera, SWTOR, Vindictus, C9

Gry ktore mi nie podeszly:

Blade and Soul, Mapple Story, Flyff, TESO, DC Universe Online, Neverwinter Online

Dungeonówka = świat zamkniety
Teraz Online = świat otwarty
Precyzyjniej poproszę =)

gra ze swiatem otwartym w ktorym mozna stworzyc 5 osobowa grupe i robic dungi. Nie chce gry typu WoW gdzie do najlepszego kontentu potrzebuje ponad 10 osobowej ekipy. Bardziej gra z randomami albo czlonkami gildi bez stresu po pracy. Najlepiej z Holy Trinity.

• nie chce gry typu WOW
    PIERWSZY POST
  • gry które mi się podobały to WOW… xD

Człowieku wez sprecyzuj najpierw co ci się podoba a co nie bo chyba sam nie wiesz jakiej gry szukasz

Nie ma co ci zaproponować z nowości a reszta warta uwagi to ma te raidy czyli gw2 wow ale nie chcesz. Może Old school mmo rappelz na serwerze arcane. Ten priv ma 200 ludzi codziennie miasto jest pełne. Masz dungi, nie ma dungron findera ale wszystko możesz zrobić z kimś w duo lub 4 osobowej grupie z gildi. Jest dużo Polaków śmiem mówić że ponad 1/3 to Polacy. 15 klas do wyboru jeżeli zainteresowałem cię napisz pw lub na discordzie skygrey