Szukam DUO RANK

Witam,

Poszukuje gracza do Duo rankedów na serwerze EU NE.

Moje aktualnie elo to 1450 ,s2 gold player.

Poszukuje kogos kto bedzie umial grac przynajmniej 2 pozycjami ,nie zawsze bedzie tak ze jeden z nas bedzie topowym pickiem.

Chodzi o to ze najbardziej zalezy mi na graczu ktory umie grac supportem + junglerem/adc/apc czy solo toperem.

Chcialbym wybic sie na wyzsze elo typu 1800+ a nastepnie sprobowac poszukac lub stworzyc swoja wlasna druzyne do gier rankingowych a potem do go4lol.

Mam 21 lat wiec oczekuje od osoby minimum tych 18 lat.

Moj nick to Aenoo ,dodawac w grze lub pisac na pw(Rzadko bywam na forum)

Pozdrawiam

Kurde no , fajna propozycja bo też szukam ludzia do duala :D

Z tym , że z moim szczęściem , ciągle wybierających mi arabów i afk`erów :D mając blisko 600 winów na normalach spadłem do 1025 elo :( Jedyna moja nadzieja w patchu z tymi ligami :(

Też mam nadzieję że ten patch z ligami coś zmieni bo co prawda jakiś mega pro nie jestem ale zawsze staram się grać do końca nie opuszczam gier i dostosowuję się do tego czego team potrzebuje ale co z tego że wezmę support jak adc wyjdzie z gry po 5 minutach gry dając przeciwnikom first blood i zjechaniem wszystkich od noob team i leave . A odnośnie tematu to ja bym się pisał jeśli nie przeszkadza ci że ktoś ma elo 1250

Nie widze problemu.

GG masz w proflu + nick podany w poscie.

Witam,

Poszukuje gracza do Duo rankedów na serwerze EU NE.

Moje aktualnie elo to 1450 ,s2 gold player.

Poszukuje kogos kto bedzie umial grac przynajmniej 2 pozycjami ,nie zawsze bedzie tak ze jeden z nas bedzie topowym pickiem.

Chodzi o to ze najbardziej zalezy mi na graczu ktory umie grac supportem + junglerem/adc/apc czy solo toperem.

Chcialbym wybic sie na wyzsze elo typu 1800+ a nastepnie sprobowac poszukac lub stworzyc swoja wlasna druzyne do gier rankingowych a potem do go4lol.

Mam 21 lat wiec oczekuje od osoby minimum tych 18 lat.

Moj nick to Aenoo ,dodawac w grze lub pisac na pw(Rzadko bywam na forum)

Pozdrawiam