Tak wiem tytuł dosyć źle dobrany ale cóż.... Szukam dziewczyny co najmniej 16-17 letniej do wspólnej gry.Najlepiej żeby to było MMO(Co jest chyba logiczne biorąc pod uwage nazwe forum )Dlaczego? Bo znudziło mi się granie tylko i wyłącznie w towarzystwie facetów
.Grać mogę w cokolwiek choć osobiście preferuje RPG i FPS. Skype czy Teamspeak ?-to bez różnicy, grunt aby osoba po drugiej stronie miała poczucie humoru i dystans do siebie
.Nie, nie jest to oferta matrymonialna tylko chęć wyswobodzenia się z naporu męskich gamerów. Chętne pisać na PW bądź pod postem.Mogę zagwarantować dużą dawkę humoru i brak nudy
Szukam dziewczyn do grania :D
Moge ci pozyczyc moja tyle ze ona tylko gra w LoLa ;/ podkreslam ze jest bardzo towarzyska
gdziestoja.pl

Moja może zagrać z tobą w każdą grę MMO na telefonie nawet TibiaME, a na kompie tylko w Tomb Rider gra
gdziestoja.pl
Serio? Jagodzianki nie są chyba dobrymi graczami
szukasz dziewczyny przez gre ? :| POgraj w mmo gra tam pelno kobiet dziewczyn raczej nie spotkasz sporadycznie wiekszosc to 20/30/40+ tak bylo w l2 i jest w AIonie.
gdziestoja.plSpam ~ NS
Do tematu jakim trzeba byc desperatem zeby szukac dziewczyny do grania na forum
Widzę w twej osobie zakamuflowaną opcje homoseksualną. Na tym forum nic nie znajdziesz bo użytkowniczek mamy może ze 4-5. Aczkolwiek życzę powodzenia w szukaniu.
Widzę w twej osobie zakamuflowaną opcje homoseksualną. Na tym forum nic nie znajdziesz bo użytkowniczek mamy może ze 4-5. Aczkolwiek życzę powodzenia w szukaniu.
Co do powyższych.Jestem zdecydowanym hetero.Jesli jednak mówicie że nie znajde tu nikogo to pora szukać dalej.Co do argumentu- większośc damskich postaci to faceci chcący sobie popatrzeć na damskie wdzięki- co nie jest złe swoją drogą.Uznałem po prostu że granie z dziewczyną będzie miłą odskocznią.Jeśli jednak nie ma szans- prosze o zamknięcie tematu
kurde fajna ta stronka hehe. Spytaj pani moderator, ona chyba jest kobieta. Moze cos razem popykacie hehe
(no jak za to dostane bana od pani moderator bana to zal)
Niestety, populacja płci przeciwnej nie jest mała jak się wydaje, jednak są pewne odstępstwa. Jak by choćby damski team w lolu, nie wiem czy jeszcze istnieje czy nie. Jednak wcale tak mało kobiet nie gra w gry. Jednak internet jest anonimowy, i nigdy nie wiesz czy dana osoba to pan albo pani. Wątpię aby nagle osoby z przeciwnej płci się odezwały, bo jak grają to wolą być anonimowe. Nie wiem czy jest dużo Polek grających w gry, jednak skala światowa pokazuje, że nie są takie głupie jak się wydaje.
Tak wiem tytuł dosyć źle dobrany ale cóż.... Szukam dziewczyny co najmniej 16-17 letniej do wspólnej gry.Najlepiej żeby to było MMO(Co jest chyba logiczne biorąc pod uwage nazwe forum )Dlaczego? Bo znudziło mi się granie tylko i wyłącznie w towarzystwie facetów
.Grać mogę w cokolwiek choć osobiście preferuje RPG i FPS. Skype czy Teamspeak ?-to bez różnicy, grunt aby osoba po drugiej stronie miała poczucie humoru i dystans do siebie
.Nie, nie jest to oferta matrymonialna tylko chęć wyswobodzenia się z naporu męskich gamerów. Chętne pisać na PW bądź pod postem.Mogę zagwarantować dużą dawkę humoru i brak nudy