Witam cześć i czołem szukam ludzi ktorzy beda chcieli pograc na jakimś privie w dofa v1.29. Dlaczego priv? Global mnie znudził i wersja 2.0 calkowicie odpycha
. Tak wiec znalazłbym jakis server z przyzwoitymi ratami max level pewnie zwiekszony , jedyny minus interfejs po francusku chyba ze znajde angielskiego prywata ale o to ciezko ;( . Wiec jak ktos bedzie miał ochote pograć pisać tu albo na GG/PW
Szukam ekipki :)
ja gram na legalize dofus. gram w gildi pride(anglojęzyczna) http://dofuslegalize.blogspot.com/p/infos.html użyj google chrome coby ci przetłumaczyło. dalej się już połapiesz.
heh chroma nie trza juz wszystko na czuja robie. Serverek zaraz obadam widze raty ciekawe
Hmm legalize dofus grałem kiedyś może wrócę.
tak btw czy mi sie zdaje czy znikaja mi itemki na tym legalizie ?
na początku musisz kupić item(dowolny) żeby była podstawa do zapisania twojej postaci. a jak nie czytasz strony głównej to już nie mój problem. zazwyczaj musisz posiedzieć trochę online, żebyś został zapisany. Ja nie mam problemów z vanishem.
je jest ok teraz tylko jakas gildia polska by sie przydala bo widze ze polakow nawet nawet siedzi
Witam cześć i czołem szukam ludzi ktorzy beda chcieli pograc na jakimś privie w dofa v1.29. Dlaczego priv? Global mnie znudził i wersja 2.0 calkowicie odpycha
. Tak wiec znalazłbym jakis server z przyzwoitymi ratami max level pewnie zwiekszony , jedyny minus interfejs po francusku chyba ze znajde angielskiego prywata ale o to ciezko ;( . Wiec jak ktos bedzie miał ochote pograć pisać tu albo na GG/PW