Szukam ekipy do BattleForge

hehe dobre ;p Battleforge skończył swój żywot 1,5 roku temu kiedy to jego deweloper zakończył dodawać nowe aktualizacje, nowe misje/questy i zaczął dodawać jakieś edytory do tworzenia map, totalna żenada.Tyle z mojej strony =d

właśnie wyszedł nowy patch, więc jesteś źle po informowany :D

Tez chętnie zagram. Dużo grałem w ta grę ale i dawno. Pamiętam, że mam tam jakieś legendarne karty typu Mo i Jorne. Jeżeli by coś wypaliło to walcie na gg:1639935

Pozdro

właśnie wyszedł nowy patch, więc jesteś źle po informowany

Nie do końca, gra jest mocno zaniedbana i w lobby są lagi (w grze już ich nie ma także o samą rozgrywkę nie ma co się martwić). Gra jest bardzo słabo rozreklamowana a EA zdaje się poświęcać jej dużo mniej uwagi niż powinno.

Niemniej jednak pograć można, zabawa jest całkiem niezła zwłaszcza jak gra się 2v2 przeciw jakiejś zorganizowanej drużynie bo matchmaking ssie po całości i przydziela low lvli do walki z maksymalnymi ;)

manualny patch jest który wyszedł 25 stycznia, i trzeba go pobrać by móc w przyszłości pobrać inne patche(nowsze) którę ulepszą grę.

szukac mnie w grze nick swiatloplis jak cos to wieczorem dam edite i dam namiary na ts3

Również pogram , grałem kiedyś i tam jakieś karty pokupowałem , tylko nie bardzo sie znałem i kupowałem byle co :P ale talie kart uzbieram z każdego koloru, moj nr gg to :2939012 , Piszcie z wiadomosciami :)

co jest z wami ? piszecie że gracie a od wczoraj jak siedzę w battleforge nikogo z was nie było :D,niemożliwe :P, gracie przynajmniej dzisiaj albo jutro ?

sorry doktorku ale w weekend mam juz czas i jeszcze muszę dokupić 3 karty do pełnego pvp + po 150 jakieś na 2 pve

szukać mnie w BF moj nick swiatloplis

Nie tylko ty szukasz ludzi do battleforge. choć w moim przypadku innaczej jest, ja szukam kogoś do robienia expertów. Jak coś to piszcie do Lazzara na bfie, w weekend powinienem być.

Witam serdecznie chciał bym wrócić do świetniej gry i dlatego szukam ludzi do gry battleforge połączeniem karcianki ze świetną wciągająca i rozwiniętą strategią gra jest cały czas ulepszana co zbytnio nie dziwi bo gra jest popularna i dość nowa 2009 rok.Szukam ludzi do PVP jak i PVE zaczynaliśmy by od 0. Uwaga na gre trzeba włożyć przynajmniej jednorazowo pieniądze na talie kart, ale nie przejmujcie się bo są metody płatności Paysafecard, PayPal, przelew nawet sms-em czego bym nie polecał (nie opyla się).

Z płatnościami również nie ma się co martwić bo przy wydaniu 16zł mamy 2350 BFP co przy losowych boostach (zawartość 8 losowych kart) radzę pierw grać PvE na darmówce do 4 lev PvE i potem kupić BFP bo od 4 lub 10 PvP mamy dostęp do pełnej wersji gry. Duży opis gry usunąłem bo spr. i ma sporo nie jasności błędów polecam poczytać na jakiś forach o grze :)