Szukam ekipy do BattleForge

Witam serdecznie chciał bym wrócić do świetniej gry i dlatego szukam ludzi do gry battleforge połączeniem karcianki ze świetną wciągająca i rozwiniętą strategią gra jest cały czas ulepszana co zbytnio nie dziwi bo gra jest popularna i dość nowa 2009 rok.Szukam ludzi do PVP jak i PVE zaczynaliśmy by od 0. Uwaga na gre trzeba włożyć przynajmniej jednorazowo pieniądze na talie kart, ale nie przejmujcie się bo są metody płatności Paysafecard, PayPal, przelew nawet sms-em czego bym nie polecał (nie opyla się).

Z płatnościami również nie ma się co martwić bo przy wydaniu 16zł mamy 2350 BFP co przy losowych boostach (zawartość 8 losowych kart) radzę pierw grać PvE na darmówce do 4 lev PvE i potem kupić BFP bo od 4 lub 10 PvP mamy dostęp do pełnej wersji gry. Duży opis gry usunąłem bo spr. i ma sporo nie jasności błędów polecam poczytać na jakiś forach o grze :)

ja bym mógł pograć ale jest jeden ale mam już konta z jakimś tam lvl małym bo tam wydałem troche

Poza tym że napisałeś tak nieciekawie ten tekst że się czytać nie dało to spoko :P

Całe szczęście że ja nie musiałem się męczyć do końca tekstu bo grę znam bardzo dobrze, także grałem w nią w 2009 albo 2010 i z przyjemnością zagram jak znajdzie się może jeszcze ktoś chętny.

Oczywiście wyłożę kasę na rozruch a jak trzeba będzie to podstawowymi kartami wesprę innych chętnych :)

Posiadam skype a mogę także załatwić ts albo venta.

Jeżeli chodzi o to kiedy mogę zacząć to myślę że nie wcześniej niż za kilka dni (2+) bo obecnie czekam na gotówkę z której mógłbym skorzystać.

P.S Nie mam pojęcia jeszcze jaką talią mógłbym zagrać.

polecam skajpaja

Rayto i eustachy ja polecam ts3 dodatkowo również potrzebuje min. 2 dni na spokojne przemyślenie tali i zebranie osób nie martw się eustachy jak masz mały level to w niczym nie przeszkadza wiec mamy 3 ;d ?

Tekst jest moze mało ciekawy ale weź pod uwage pośpiech i pisanie na telefonie rayto

Rayto i eustachy ja polecam ts3 dodatkowo również potrzebuje min. 2 dni na spokojne przemyślenie tali i zebranie osób nie martw się eustachy jak masz mały level to w niczym nie przeszkadza wiec mamy 3 ;d ?

Tekst jest moze mało ciekawy ale weź pod uwage pośpiech i pisanie na telefonie rayto

Witam jak jest jeszcze miejsce to mógłbym się dołączyć do grania tylko jest problem gdyż to będzie dopiero moje pierwsze spotkanie z tym tytułem i przydała by mi się pomoc : ) .

Czesc,

Ja tez moge dolaczyc do gry jak chcecie, bo mi sie ostatnio nudzi

Z chęcią bym z kimś pograł ale:

1.Nie znam się na tej grze praktycznie wogóle

2.Nie zamierzam za nic płacić ;(

Oathiel jak nie chcesz nic płacić to jest bezsens totalny chcesz grać fajne gry a nic nie dać wydawcy zarobić = nie pograsz w nic może w privy chodź tam donaty pewnie dają więcej od IS

Co do reszty panów pod moim ost. postem radze poczytać poradniki jakieś wstępy ale pierw startowym deckiem jakim sobie ułożycie lub gotowym polecam dojść do 4 poz. PvE max 2-3 h gry i masz pełną wersje gry wtedy za symboliczne 16 zł masz możliwość zdobycia 80 kart od zwykłych po bardzo rzadkie z odrobiną szczęścia i wyczucia możesz po wielokroć zwiększyć zyski sprzedając drożej rzadkie karty

Także byłbym chętny tylko mógłbyś podać jakieś gg lub skype? Nie chciałbym tutaj zawalać cię pytaniami.

wszystkich chętnych zapraszam na pw narazie by dać dalsze namiary najlepiej na ts3 poniewaz gg nie posiadam zgłoszenie do 08.03.2012 chyba ze zglosi sie mniej niz 3-4 osoby pozdrawiam

też mogę grać, przestałem bo nie miałem z kim grać.

Dodam że grałem już dziś ładnych pare godzin i trzeba przyznać że gra jest warta poświęcenia na nią tych parunastu złotych :)

Jedynie odstrasza mała popularność i strasznie wysoki poziom na początku gry ;)

Tak jak kolega wyżej pisał gra warta poświęcenia tych kilkunastu złotych , Nr1 Ultimeex :P

ja jestem gotowy do gry podajcie tsa ;)

zapraszam na BattleForge nick swiatloplis lub ts3 Extreme TS pokoj BattleForge hasło 456

o ile dobrze pamiętam mój nick to miyasti :D, więc wyślijcie zapro

ten serwer cos nie trybi

Wypróbowałem i stwierdzam że gra jest warta tych kilku złotych. Mój nick to Oathiel (mam 3 lvl)

Witam serdecznie chciał bym wrócić do świetniej gry i dlatego szukam ludzi do gry battleforge połączeniem karcianki ze świetną wciągająca i rozwiniętą strategią gra jest cały czas ulepszana co zbytnio nie dziwi bo gra jest popularna i dość nowa 2009 rok.Szukam ludzi do PVP jak i PVE zaczynaliśmy by od 0. Uwaga na gre trzeba włożyć przynajmniej jednorazowo pieniądze na talie kart, ale nie przejmujcie się bo są metody płatności Paysafecard, PayPal, przelew nawet sms-em czego bym nie polecał (nie opyla się).Z płatnościami również nie ma się co martwić bo przy wydaniu 16zł mamy 2350 BFP co przy losowych boostach (zawartość 8 losowych kart) radzę pierw grać PvE na darmówce do 4 lev PvE i potem kupić BFP bo od 4 lub 10 PvP mamy dostęp do pełnej wersji gry. Duży opis gry usunąłem bo spr. i ma sporo nie jasności błędów polecam poczytać na jakiś forach o grze

hehe dobre ;p Battleforge skończył swój żywot 1,5 roku temu kiedy to jego deweloper zakończył dodawać nowe aktualizacje, nowe misje/questy i zaczął dodawać jakieś edytory do tworzenia map, totalna żenada.

Tyle z mojej strony =d