Szukam ekipy do Blade and Soul

Witam, poszukuje kilku ludzi którzy grają lub mają ochote zagrać w Blade and Soul, mowa o priv servie Atomix.

Atomix ma cbt2 czy już cbt3?

Jeżeli się nie mylę Cbt2.

A z chęcią bym zagrał :P Są jakieś pomysły jak pobrać? Bo widzę że client jest na części; P

Mam nadzieję, że to będzie kawał dobrej roboty jeżeli chodzi o tworzenie priva takiego tytułu. W sumie nie grałem jeszcze w B&S ale priv może chociaż trochę przybliży możliwości i atrakcje, które będzie można znaleźć na globalu. I hope so.

Taki Infinity Aion świetnie sobie z tym poradził, ale niestety spowodował także sprzedanie licencji Aiona i stworzenie tym samym Globalnego F2P (może i dobrze..). Tutaj może być podobnie gdy serwer przyciągnie masę graczy. Zobaczymy.

da sie fajnei pograć ? jakieś pvp ? ja mam nawet ściągnięte chyba to mógłbym pograć

WilliamXN.

Będe kolo 15:00.

Sorki nie było mnie 2 dni :). Mozna sie jakoś ugadać, ściągnąć możesz przez PirateBay.

Niesciagam gunwami typu torrent. Mam konta na wielu hostingach i mam pewne 2,4mb/s.

gra po chinsku?

Owszem większość nadal po Azjatycku :), Ale angielskiego jest na tyle że bezproblemowo da sie grać.

Po angielsku masz pare questow. Statisy gracza jak i itemkow. Szkoda, ze niema napisow pod cutscenkami bo naprawde urywaja dupe

Z checia bym zagral ale napewno nie na atomixie :P 3x juz tam probowalem ... W niektorych momentach sa takie bugi ze poprostu nie da rady dalej grac ... ale zawsze mozna sobie zobaczyc jak mniej wiecej gra ma wygladac :P

Poczekam pare lat na premiere EU to moze jeszcze bedzie sie chcialo w to grac :P

Szukacie ekipę na max 3 dni? Q_Q Na tym privie można jedynie bodajże do 13 bądź tam do 16 Story Questa grać później jest zbugowane i nie da rady dalej robić Story Questów. (Chyba że chcecie sobie pochodzić na 1 instancje, PVP też nie ma na CBT2)

no w końcu ktoś coś napisał jak to tam wygląda, to nie ma sensu grać

Może mi ktoś napisać dlaczego nie mogę się zalogować? Włączam gre.. pojawia się okienko.. leci coś tam, kamerka pokazuje smoki.. a okienko do logowania nie widać? Czy to jakiś błąd ? Czy co?

Szukacie ekipę na max 3 dni? Q_Q Na tym privie można jedynie bodajże do 13 bądź tam do 16 Story Questa grać później jest zbugowane i nie da rady dalej robić Story Questów. (Chyba że chcecie sobie pochodzić na 1 instancje, PVP też nie ma na CBT2)

Zapewne na 16 u mnie na 13 jeszcze questy śmigają ale faktem jest że ciężko będzie się grało w ekipie. Mnie samego krew zalewa z lagami co jakiś czas i gdy mob wchodzi mi w ścianę gdy klepie jakiegoś w ciasnej jaskini. Do tego klasa Destroyer ma zbugowanego story questa więc gdyby ktoś był na nią napalony to może sobie wybić już z głowy.

Sama gra jest miodzio... Kształty są jędrne panowie;)

Niekoniecznie chodzi o wspólne wypady... ale fakt faktem lepiej sie człowiekowi gra kiedy ma do kogo gębe otworzyć w grze :).

Bez ts'a grac niebede. Nielubie pisac na chacie. Macie jakies namiary?

Jakis kanał mysle ukminie bez większego problema.