Szukam ludzi do gry Dragon Nest. Grałem w tą grę , spodobała mi się i postanowiłem podjąć się wyzwania. Zapraszam wszystkich zainteresowanych tą grą o wpisanie się tu i o nick jaki będziecie posiadać w grze.
Szukam ekipy do Dragon Nest'a!
Ja jestem chętny do gry o ile nadal grasz niedawno zacząłem póki co 12lvl Warrior na Hollywood
nick: Regnock
Jak coś to mogę zmienić serwer ale tylko jeśli bedzie dobry powód tzn. jeżeli będziesz grał aktywnie i troche byś mi pomógł porobić insty na Abyss żeby szybciej lvl wbił się ;p
a jak grasz na hollywood to spoks ;p
Też gram wraz z kumplem aktualnie mamy 8 lvl, mój nick Risner18 server hollywood
Zapraszam do Gildii Bezduszni na Hollywood
Mój nick szymekk4 gram na Hollywood lvl 21 Mencary .
moge zagrac moj skype kulek000 zaczynamy od 1 lv
A będziecie przechodzić na EU czy na SEA zostajecie ? Nie lepiej poczekać ?
Macie może też takie opóźnienie ?
Zobacz date założenia tematu :c
a te opóźnienia jest dlatego bo Serwer Sea jest w **** daleko i my mamy na nim lagi, na EU tak nie będzie
Sorry ;p dopiero teraz zauważyłem pierwszego posta , sugerowałem się ostatnim
PS: Takie tematy powinny być zamykane
Myślę nad przejściem do EU lub zostać na Sea tylko przenieść się z Westwood na Hollywood..
Chociaż szkoda, że EU dopiero teraz będzie. Tak długo czekać na 60lv cap. Nowe EX skille świetnie się prezentują.
Fronzen spikes EX albo Aerial Chain Shot EX lub Siege Stance EX!
Jeszcze będą lv 32 EX skille
Mogę zagrać ; ) Daj TS na pw.
Z chęcią bym pograł i na Sea ale ten delay trochę jednak mi przeszkadza; p
Szukam ludzi do gry Dragon Nest. Grałem w tą grę , spodobała mi się i postanowiłem podjąć się wyzwania. Zapraszam wszystkich zainteresowanych tą grą o wpisanie się tu i o nick jaki będziecie posiadać w grze.