Witam, otóż szukam ekipy do gry Diablo III 10 min temu kupiłem sobie i zaraz zaczne ściągać :> Ktoś chętny ?
Szukam Ekipy do gry Diablo III
Mam pytanie trochę odbiegające od tematu, ale gdzie zakupiłeś diablo i w jakiej cenie. Ponieważ czekam już z miesiąc za dostawami..
allegro kupisz w cenie od 180-280zl;o
Ja bym zagrał ale nie chce mi się zakładać postaci od nowa ;/
Na allegro są tylko po 250+ i to sam cd-key. Już wolę poczekać jeszcze trochę i w media za 160-180 kupić ;d
na gram.pl można zamawiać właśnie trwa przedsprzedaż nowej dostawy termin wysyłki 27-28 czerwca
Sorry za off ale dla mnie to jakaś magia gra z 180zł na 250zł a guest pass z 20zł na 5zł ciekawy jestem kiedy cena wróci do ceny początkowej albo stanieje.
Gra była za 180 gdyż był to pre order. Cena jaka jest ustalona po premierze to 199 zł za normalną edycję. Ze względu na trudność w dostaniu gry ludzie postanowili zarobić na tym dlatego ceny wahają się od 180 do około 250 zł wtedy grę dostaniesz od ręki. Kupno w normalnej cenie wiąże się z długim oczekiwaniem na swój egzemplarz z nowej dostawy. Dlatego miesiąc temu praktycznie na każdej aukcji na allegro maczkiem było napisane dostawa od 28 czerwca itd.
Idę zaraz do MM kupić bo dostałem info że już jest dostawa.
PS. Chętnie zagram.
Mój BattleTag - t1DDO#2253
nick w grze Tiddo
Witam, otóż szukam ekipy do gry Diablo III 10 min temu kupiłem sobie i zaraz zaczne ściągać :> Ktoś chętny ?