Jak wyżej.
Ktoś chętny na wspólną gierkę?
Nawet od zera ? :]
Szukam ekipy do gry w The Secret World
ja mam tsw do issue bodajze 4 czy 5
Nie chcesz może pograć wspólnie ??
ja mam tsw do issue bodajze 4 czy 5
Ja w sumie daawno nie grałam w TSW, zastanowię się jeszcze ale jak coś to dam ci znać
Hmm myślę, że zagram, o ile będziecie chętni. Ja w sumie już postać mam trochę rozwiniętą (bez szału, ale nie sam początek). Ewentualnie zrobiłabym drugą, jeśli chcecie od początku.
Jeżeli jesteś chętny, to śmiało ściągaj
Hmm myślę, że zagram, o ile będziecie chętni. Ja w sumie już postać mam trochę rozwiniętą (bez szału, ale nie sam początek). Ewentualnie zrobiłabym drugą, jeśli chcecie od początku.
Jeżeli będziecie grać na serwerze Cerberus to chętnie wrócę do gry!
dobra ja sciagam na jakim serwerze gramy? jest jakis ts ?
Ja grałem na Cerberusie bo była tam jedna z największych polskich gildii (cabal) i niewiem jak z innymi serwerami
PS:Grałem kilka miesięcy temu więc ciężko powiedzieć czy jeszcze ktoś tam żyje
Ja aktualnie gram na serwerze Daemon. Postać mam już dosyć mocno rozwiniętą (QL10) wiec jak coś to mogę pomóc w zadaniach oraz instancjach.
Ja również na Daemon.
Jaki nick ?
Ja aktualnie gram na serwerze Daemon. Postać mam już dosyć mocno rozwiniętą (QL10) wiec jak coś to mogę pomóc w zadaniach oraz instancjach.
Volcaz siedzę prawie cały czas więc pisz
Też gram na Daemonie - stworzyłam nową postać, Shanti-chan
Hahaha to z Tobą robiłem dzisiaj questy xD
Pozdro xDDDD
Też gram na Daemonie - stworzyłam nową postać, Shanti-chan
Ok, odezwę się xD
Volcaz siedzę prawie cały czas więc pisz
ja panowie i panie dojdę a jak z pvp w tsw bo kupiłem te grę al;e no samemu to nuda
Hahaha to z Tobą robiłem dzisiaj questy xDPozdro xDDDD
Ooo miło ^^
Loguj się ! xD
ja panowie i panie dojdę a jak z pvp w tsw bo kupiłem te grę al;e no samemu to nuda
ściągam tsw ciągle to 20 gb także spokojnie
Dzisiaj mam jeszcze wolne od pracy. Więc jak co odezwij się nick: Pepe "Paaaan" Dziobak
ściągam tsw ciągle to 20 gb także spokojnie