Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG

Ok ustalone to Dreamwear, a jak w lutym wyjdzie ten nowy update Genesis, to na pewno nowy serwer zrobią, więc będziemy się mogli tam przenieść czy coś ;DOk mój nick to Szeres archer 61 lvlP.S Ile osób wbija na dreamwear

Robie nową ankietę. Ten kto bierze udział niech kliknie TAK.

/Edit Niestety usunęli możliwość zrobienia publicznej ankiety.

Podawajmy TYLKO nicki w grze teraz.

Iraasta

Szeres- archer 61 lvl

lub

YourakaPL- assasin 50 lvl

Nick: Bociek , klasa: Wizard ;] Zaczynam pierwszy raz więc zobaczymy jak to będzie ;D

Wydaje mi się, iż temat znajduje się w nieodpowiednim dziale. Czy jakiś poczciwy, i szlachetny moderator był by łaskaw przenieśc, ten iście ciekawy temat, do poprawnej kategorii?

Faktycznie, przenoszę - Iraasta

Weeeeeeeeeeeee, na zielono mi napisali :)

witajcie! specjalnie zarejestrowałem się w tym serwisie ponieważ podpatrzyłem temat, mianowicie ja też bym z kimś w coś pograł

osobiście jestem weteranem silkroada i chciałbym spróbować tego z PW z kimś :> Czy jeszcze aktualne?

Tak. Mamy podobno już, aż 6 osób, które grają, więc zapraszam ;DD Jakby co to teraz event exp/spirit/drop jest ^^

Przydałoby się powymieniać Xfire'am, żeby trzymać kontakt.

Mój to Iraasta. Jestem w społeczności MMORPG więc nie trudno mnie znaleźć.

Ja również się mogę dopisać do PWI

Im więcej tym lepiej. Od przyszłego tygodnia będzie nas już 10 osób ;DD

P.S Nie wiem kto w jakich porach jest najczęściej online, ale najbardziej aktywna osobą jest Hyrsa, ma już 23 lvl. Prosił bym tylko mnie o powiadomienie, o której godzinie kto będzie online, z chęcią pomogę w q, fb i wszelkich problemach jakie macie ;DD

Pozdrawiam Komscik ^^

JA sie pisze xD

to ja tez na PWI zobaczymy :D

Jakich class nadal brak to moze bym sie skusil ?:>

Gralem dawno dawno temu archerem ;p

Jestem chętny i to bardzo do gry w PWI mam na kompie niestety jeszcze nie mam postaci ;p

jakies errory wyskakuja przy instalacji i sciagam od nowa niestety ;[ ale jutro bo dzis mi sie nie chce;p

Proponuję zmienić serwer na Harshland, również jest na East tak jak dreamweaver, jest to młodszy serwer i PvP !, a Dreamweaver PvE. Nie bd to duża strata, gdyż większość dopiero zaczyna bądź wbiła mały Lvl, Iraasta również to popiera, co o tym myślicie? Gra tam również sporo Polaków i jest wiele Polskich Gildi.

Na Dreamweaver nie mam motywacji grać.

ja tez sie dopisuje do pwi. dopiero zaczynam nick: NasriS

No jak dla mnie pvp lepiej brzmi :)

No nie wiem czy to będzie tak dobra zmiana, mam już 61 lvl i 50 lvl, więc jakoś trochę szkoda mi odchodzić od tego, ale jeśli więcej osób będzie za Harshlandem to zmienie ;DD

lightbles jeszcze nie wiem jaka postac

Z tego co wiem brakuje nam tanka(barbarian), blademastera oraz psyhica ;DD Ale jeszcze nie wiadomo, bo teraz część się chcę przenieść na Harshland(dużo nie jest młodszy od Dreamwearu, co prawda to prawda PVP a dm jest PVE). Do jutra powinniśmy wiedzieć gdzie będziemy grać ^^

To jak uzgodnimy ta kwestie, ja jestem za Harshland i jakaś część też, przez vote czy jak? Bo w takim tempie to do końca roku nic nie uzgodnimy ;d