Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG

Zrób po prostu ankietę do tego działu. Z wyborem serwera, A: Dreamwear, B: Harshland. Poczekamy do Wtorku, ten serwer, który uzyska większą liczbę głosów, na nim będziemy grać proste ^^

P.S Sam bym zrobił ankietę, ale nie wiem jak ^^

EDIT: Ankieta już jest, zapraszam do głosowania ^^ Im więcej osób będzie grać na jednym serwerze tym lepsza będzie nasza zabawa, bo chyba o to chodzi ;DD

Ja też się dopisuje z rana będzie clin prawdopodobnie zagram psychic albo assasinem

Ja też się dopisuje z rana będzie clin prawdopodobnie zagram psychic albo assasinem

Jeśli będziemy grać na Dreamwearze to assasin już jest(ja 50 lvl :DD), ale jeśli na Harshlandzie to się ustali ok?? ^^

P.S Jeśli coś źle zrobiłem, przepraszam i proszę o dodanie prawidłowej ankiety dotyczącej serwera ^^

spoko i tak muszę oblukać tę rasę :)

Do wtorku? No co ty, do niedzieli wieczora. Hmm, dlaczego głosu nie mogę oddać? Tak jakby było ankieta bez ankiety ; p

P.S. To jakiś bug? Nie mogłem oddać głosu, usunąłem głos, to chyba z wyboru jakiej gry, zaznaczyłem więc serwer Harhsland i oddałem głos, a wyskakuje, że: [#10355] Musisz wybrać odpowiedź w każdym pytaniu ankiety.

Do wtorku? No co ty, do niedzieli wieczora. Hmm, dlaczego głosu nie mogę oddać? Tak jakby było ankieta bez ankiety ; pP.S. To jakiś bug? Nie mogłem oddać głosu, usunąłem głos, to chyba z wyboru jakiej gry, zaznaczyłem więc serwer Harhsland i oddałem głos, a wyskakuje, że: [#10355] Musisz wybrać odpowiedź w każdym pytaniu ankiety.

Ja tak samo mam jak kolega wyżej

ja moge wiąśc tego batlemastera :)

To ktory server wkoncu i jakie postacie ?:> Mi osobiscie bardziej podoba sie opcja pvp , ale jak bedzie trzeba to moge na pve tez zagrac

Wiem też nie mogę oddać głosu(zaraz spróbuje to naprawić). A co do serweru, mógłbym zagrać na harshlandzie(ze względu na to, że to serwer PVP i jest trochę młodszy), ale szkoda mi zostawiać na Dreamwearze swoich postaci, trochę tam już osiągnąłem, i nie chciałbym zaczynać od nowa(jeśli większość będzie za serwer PVP, ja również zmieniam ^^). Aha jeszcze jedno. Jeżeli zostanie już wybrany serwer, na piszę tutaj na forum jakie klasy są nam potrzebne, proszę o jak najszybsze odpowiedzenie kto kim będzie grał(sobie już rezerwuje archera ;DD), ale nic się nie stanie oczywiście jeśli będziemy mieli np, 2 veno ;DD

EDIT: Ankieta już działa proszę o głosowanie, serwer wybierzemy jutro około godziny 15, a zatem mamy 24h na oddanie głosów

Pozdrawiam Komscik ^^

Ja nadal nie moge glosowac. Ale glosuje na PVP ;p

Ja nadal nie moge glosowac. Ale glosuje na PVP ;p

Jak to nie możesz? Jest ustawione na ankietę publiczną, więc już powinnieneś móc zagłosować, może spróbuj jeszcze raz ;D

EDIT: Może ktoś zrobić porządną ankietę, gdzie będą mogli wszyscy głosować? Ta ankieta doprowadza mni już do szału ;DD

Ja moge robic : Archer, assasin, wizard. Ewentualnie veno/blademaster/psycho ;p

Okej skoro jeszcze nie ma ankiety proszę o pisanie swojego serwera tutaj ^^

Najpierw trzeba ustalić na jakim serwerze będziemy grać, a potem mówić kim będziemy grali ^^

P.S Lepiej wybrać jedną postać i się nią kierować, chyba że masz problem z wybraniem jakiejś postaci, więc robisz obie, wbijasz 30 lvl na każdej i ostatecznie wybierasz postać, która Cię bardziej interesuję ;DD To tak na przyszłość, bo zauważyłem, że masz, aż 6 klas do wyboru :DD Jakby co to na Dreamwearze już mamy archera, ale im więcej tym lepiej ^^

Ja jestem za Harshland, 73 Wizard, ale zrobię alta by z wami grać, w sumie już zrobiłem Blademastera.

Wymienilem postacie ktorymi bylbym zdolny zagrac, a wybralbym zaleznie od tego co bedzie potrzebne. Ja rowniez jestem za tym PVP

Nie można usunąć posta ale jak chcesz coś dopisać to edytuj.

Okej jak na razie to 2:1 dla Harshland, jeśli będziemy grać na Harshland i ktoś robi archera lub clerica, to niech poczeka na mnie do jutra do 12, z chęcią z nim porobie questy, ale zobaczymy jeszcze jak to będzie z tymi serwerami ^^

P.S Na Harshland, potrzebne: barbarian, venomancer, cleric, wizard, assasin oraz psyhic. Ja biorę archera, a a4eveN bierzę blademastera. Do wyboru do koloru ^^

jade physickiem lightbles ale to juz mowilem

Komścik, wejdź czasem na te gadu... Bo się nie dogadamy. Lightbless , a serwer miałeś podać, na którym wolisz zagrać.

Moze jak silk, to sie na priv wybierzemy? a nie na globca?