Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG

Barbarian jest potrzebny

Wolalbym bardziej jakies dps'a ;p Chociaz pewnie z niego tez da rade zrobic cos ;p

Btw tylko barbariana brakuje ? jak tak to go zrobie ;p

Brakuje barbariana, assasina, wizarda, venomancera, do wyboru do koloru ;DD Zapraszamy na vt ;DD

Zrobilem wiza jak cos. Nick: Weandill

to ja moge zrobic wenomancera

Dobra to z wenXą jest nas już 8 ;DD Może się jeszcze ktoś skusi, wiadomo, że początki są zawsze najgorsze, ale jakoś przed to każdy musiał przejść ;DDD

eeeeeeeeee wenomancer to tylko baba :/

a jest jakis mag tylko facet o moze assassina

Kimoscik a macie psychica?

ja biore psychica :D

mod_ico.png
@Warn za złamanie pkt 2.4 Regulaminu - Kubox

Assasina jeszcze nie mamy, ale psyhica już mamy ;DD

Może ktoś zrobić barbariana(typowy tank, dużo hp i defa, atak też dość dobry), przydaję się bardzo na fb i bh ;DD

ja na niego lookne

ja biorę Venomancera, będzie robiona jakaś wspólna gildia? raźniej będzie jak coś. Wiadomo już coś na temat przyszłej klasy? Jest jakaś AKTUALNA polska stronka PW?

Tak mamy wspólną gildię, gdy się zalogujecie to piszcie do Hyrsiak lub Sazukechi, oni was dodadzą do gildii. Jeśli ich nie będzie, poczekajcie, aż wejdą ;DD

Proszę o podawanie nicków, żebyśmy wiedzieli kto gra ;D

Dobra widze ze juz grac moge sie dolaczyc? CZegobrakuje : D? 1 raz bede gral w PWI i jaki server

Okej podaj tylko jaką klasą będziesz grał i jaki nick ;DD Zapraszam na serwer Harshland oraz do naszej gildii ;DD

Zapraszamy wszystkich chętnych na serwer Harshland, mamy swoją gildię i pomagamy w sobie w trudnych początkach. Jest nas około 8 osób online zawsze, a reszta możliwe, że jest, ale nie mamy ich nicków ;DD

Okej podaj tylko jaką klasą będziesz grał i jaki nick ;DD Zapraszam na serwer Harshland oraz do naszej gildii ;DD

To jak sciagne i zainstaluje to podam wszystkie dane ; D .

Ok spoko ;DD Gierka ściąga się bardzo szybko dzięki launcherowi, więc pewnie jeszcze dziś do nas zawitasz ;DD

Ludzie.. co to ma być? Takie sprawy, to sobie indywidualnie załatwiajcie na konfach w komunikatorach ;) Dość już tego spamu. ZAMYKAM

Witam wszystkich fanów gier MMORPG ;DD Jak w temacie, jest prosta sprawa. Jak wiadomo żeby dało się grać w jakąś grę MMorpg, potrzeba dobrej ekipy choćby nawet 2 osób. Każdy gracz wie, że gdy się gra samemu to gra bardzo szybko się nudzi a co za tym idzie kończymy z nią, a być może była cool !!! :DD Na pewno jest wiele osób, które jeszcze nie znalazły gry, w która mogły by sobie pograć sami lub z kumplami ^^ Jeśli znajdą się jakieś chętne osoby niech piszą tutaj, potem zrobi się ankietę i wybierze jedną grę z iluś tam propozycji ;DD

Moje propozycje;

- Silkroad Online

- World of Kung Fu

- Rappelz ^^ (mam tam 60 lvl sh, więc mogę komuś pomóc, gierka fajna o ile ma się zgraną ekipę ;D)

- Perfect World International

- Rohan Online

Proszę o podawanie swoich propozycji i aktywnego udziału w dyskusji ;DD

Pozdrawiam Komscik ^^^