wie ktoś jaki wziąć bulid dla assasyna (w statach)
Szukam ekipy do jakiegoś dobrego MMORPG
Jeżeli chcesz Pure dex, to str pod zbroje, a reszta w dex. Ta, przydałoby się wejść na ts, vt.
A tak wogóle w co wy pykacie?
W Perfect World International. Ludzie zaraz będę w domu w wbije na vt, ale na którym wkońcu serwerze gramy, najlpeiej grać na jednym, a nie jedni tu jedni tu ;DD
gdzie to vt , moze ktos laskawie poda namiary sprobuje sie polaczyc
Dobra jestem już w domu. Proszę o podanie namiarów na vt oraz na jakim serwie w końcu gramy ;DD
VT: 188.165.154.140, port: 3600. Myśle, że harshland lepiej, parę osób tam już zaczęło
Przyjmujecie jeszcze do teamu? Chętnie bym zagrał.
Wszystkich mile widzimy, im więcej tym lepiej.
a4eveN czy wszyscy są poinformowani, że gramy na tym serwie ? Lepiej ich poinformować, a i skoro masz tam 73 wizarda to możesz na fb pomagać ;D Zaraz wbije na vt, na PWI już jestem, nick Szeres :DD
EDIT: Mały problem, gdzie mam powpisywać wszystkie dane do vt ?? ;D Najczęściej z kumplami korzystaliśmy z skype ;DD
ciekawe nie moge sie połączyc
cus nie dziala to vt
Gramy na HARSHLAND serwerze PvP. Jak na vt ustalimy co i jak, zrobię listę graczy, kto kim gra i jaki nick .
Masz 3 opcje jak włączysz vt, dusisz obok username " -> ", po czym w Select bierzesz "new" i wpisujesz nick i bierzesz ok. Server dusisz "->" po czym w Select bierzesz new i wpisujesz ip. W hostname or ip wpisujesz to samo ip. W port number wpisujesz ten numer " 3600". bierzesz ok i connect.
Działa, siedzę razem z surokiro. Jeżeli nie bd umieli wbić, a ktoś ma ts, to można się tam przenieść.
W necie, znajdziecie poradniki jak się połączyć.
Wersja vt 2.1, polecam ściągnąć ventrilo mix
gowno 3.05 wersji nie dziala
Ja 1 raz bede grał jak coś, ale chyba ogarne
Napiszcie do mnie. mam nick Nekud. I niech ktoś wejdzie na VT.
tylko na 2.14 dziala
Nie chcę mi wejść na ten server, chwila spróbuje zaraz na innym.
Tylko na 2.14?
Ok wbiłem :DDD
Tak, 2.14. Tu jest poradnik dla tych, co nie potrafią się połączyć: http://www.loth.pun.pl/viewtopic.php?pid=9
To jakich postaci brakuje ?
Niestety nie jestem w stanie grac w gre z powodow technicznych sorry.