Siemka otóż szukam ludzi do jakiegoś mmo grindowego w którym zaczniemy wszyscy razem od zera. Moje propozycje MMO to :
- Lineage 2 na jakimś dobrym Privie
- Dragona
Chętnych prosze o napisanie w temacie i przy okazji jak ktoś będzie chciał na gadu
Siemka otóż szukam ludzi do jakiegoś mmo grindowego w którym zaczniemy wszyscy razem od zera. Moje propozycje MMO to :
- Lineage 2 na jakimś dobrym Privie
- Dragona
Chętnych prosze o napisanie w temacie i przy okazji jak ktoś będzie chciał na gadu
- DragonaDragona Online ? http://www.dragona.ph/ ? przepraszam kolego/koleżanko ale to nie jest grinder
Questy za to są grindowe .
Ja w tym momencie raczej nie pogram,ale z grindowek to moge Ci polecic Legend of Mir...
@up
Dzięki ale grafika mnie odrzuca ^^.
Questy za to są grindowe .
jeśli uważasz że zabicie 20 mobów jest grindem to nieźle,
w przypadku gdy nie masz zamiaru zmienić zdania na temat grindu, proszę podaj mi mmo w której tego nie ma
@up
Nie wiem czy jesteś taki głupi czy tylko robisz z siebie takiego głupka... Żeby dotarło do Ciebie o co mi chodzi wytłumacze Ci to najkrócej na świecie.
GRIND = BICIE MOBÓW
GRINDÓWKA = BICIE MOBÓW KORZYSTNIEJSZE OD QUESTÓW LUB TEŻ GRINDOWE QUESTY!
Ja mógłbym pograć w Cabala, ale jest jeden mały problem, mam 90lvl i nie chce mi się grać od nowa, ale jeżeli uzbiera się dużo osób, to chętnie zrobię nową postać.
EDIT:
Gra jest GRINDÓWKĄ, ale po 100lvl jest praktycznie czysty GRIND.
EDIT2:
W Dragonę też mógłbym grać, ale jest strasznie źle zoptymalizowana, a mianowicie, gdzie na moim komputerze najnowsze gry działają bez problemu, to dragona tnie, bez względu czy to low, czy high detale. Jeżeli ktoś miał podobny problem i wie jak go naprawić, to prosiłbym o pomoc, ponieważ grałem chwilę i gra ciekawa.
Ja moge w Lineage II alena jakimś dobrym privie z dużą iloscią ludzi
Cabal mi się już znudził tak szczerze ^^. Nie wiem może Lineage ? Tylko trzeba znaleźć dobry serwer.
LIneage 2 server Cerberus, rate x7, h5. Pare osób z forum gra tam.
@broda
Jak z popularnością ogólną? To znaczy jak dużo osób gra?
Sredni online 1500+, troche nudno na lvlach tak do 70, potem zabawa sie rozkręca
Z chęcią zacząłbym któreś z MMORPG, jednak w L2 nie grałem, dlatego nie widzę problemu aby zacząć. Mogę zaoferować forum/stronę + kanał Teamspeak3 , żeby sobie lepiej pograć.
Jak się zbierze kilka osób to wtedy jestem chętny.
W Dragonę też mógłbym grać, ale jest strasznie źle zoptymalizowana, a mianowicie, gdzie na moim komputerze najnowsze gry działają bez problemu, to dragona tnie, bez względu czy to low, czy high detale. Jeżeli ktoś miał podobny problem i wie jak go naprawić, to prosiłbym o pomoc, ponieważ grałem chwilę i gra ciekawa.
A wg mnie jest odwrotnie, gra jest super zoptymalizowana (aiona odpalam na 70% detali, dragonę na 100%) i nie ma nawet najmniejszych ścinek
baza danych postawiona super ! co do łącza nie wiem jakie tam mają ale ogarnia dużą liczbę graczy.
Gdy ściągnąłem i odpaliłem Dragonę byłem w szpoku, nie dość że grafika prezentuje się ładnie, silnik w pełni pozwala na wykorzystanie go we wszystkich aspektach gry. ZERO LAGÓW a przypomnę że serwer zlokalizowany jest w filipinach, wielki szacunek dla administratorów jak i dla programistów.
Teraz kilka słów do założyciela tematu.
Nie pamiętam już czy grałeś w ten tytuł czy się dopiero przymierzasz, ale myślę że warto.
Wbij 20-30lv solo i zdecyduj czy Ci się podoba czy nie o party nie jest trudno. Gdy już zdecydujesz się że gra Ci się podoba poszukaj ogarniętego klanu lub sam załóż, rozreklamuj, ciesz się funem. Ja sam od października jestem w stanie dołączyć do jakiegoś dobrze zorganizowanego teamu, niezależnie od serwera (mam ok 20lv sina na Juda serwie), ale rozpoczęcie od nowa nie będzie dużym wyzwaniem, ponieważ gra się PRZYJEMNIE, SZYBKO i jeszcze raz PRZYJEMNIE ! Ogólnie wielkie zaskoczenie na plus z tym tytułem.
Mam pytanie do kolegi szanujzielen. Zaciekawiła mnie ta gierka, czy mógłbyś w skrócie przedstawić aspekty gry ? W znaczeniu co można w niej robić na tle PvE jak i PvP, czy wprowadza coś ciekawego.
Togramy w Lineage II ?
Gdybyś zaczął napisz do PerlaExport, ObroncaDziewic, Aranisus albo poszukaj kogoś z gildii Ewenement to przyjmiemy cie do akademii
Mozna by ylo pyknac w L2 ale nie na cerberusie tam wszyscy lataja juz w vasperach dynasty zanim zaczniesz i ich dogonisz to troche czasu minie. Najlepiej zaczac na jakim nowym serwerze ktory stoi max tydzien. Ipytanie do was moze znacie jakis fajny serwer 10-20x raty stojacy max tydzie i ok 1000+online
W takim razie gramy w L2. Jutro już bd mógł popykać bo teraz mi się nie opłaca pobierać (słabe pobieranie).