Szukam ekipy do jakiegoś oldschoolowego mmorpg

Jak w temacie, szukam jakiejś ekipy do gry w jakiegoś starszego mmorpg pokroju silkroad, lineage 2. Posiadam ts i skype więc komunikacja głosowa nie będzie problemem. Coś o mnie: niedługo kończę 17 lat i uczęszczam do technikum przez co czas na grę mam głównie w weekendy, podczas gry nie nawijam w kółko gdyż wolę skupić się na moim zadaniu, w mmo gram na różnych "pozycjach" chociaż zazwyczaj jest to dps lub tank. Kilka moich wymogów odnośnie gry:

-Spora populacja, nienawidzę pustek w grze mmo, lubię powalczyć z innymi o spoty itp

-Grafika nie jest zbyt istotna, ważne aby była 3D i nie była zbyt archaiczna ani cukierkowa.

-Gra nastawiona na granie w grupie, party (dungeony, raidy itp)

-Najlepiej gdyby świat był otwarty chociaż tego nie wymagam.

-F2P bez P2W

Ogólnie chodzi mi o to aby gra była esencją gatunku który 6-7 lat temu dominował, miał setki tysięcy graczy w całej Polsce i tłumy na serwerach, a dziś toczy go plaga crapów i dzieci które nie potrafią docenić tego znakomitego gatunku.

siema ziomek polecasz jakiegoś dobrego mmorpga?

Ogólnie mogę polecić Rift, taka darmowa lepsza wersja wowa.
A co do tematu to: Ktoś? Coś?

ja moge w rifta poklikać

Ogólnie mogę polecić Rift, taka darmowa lepsza wersja wowa.A co do tematu to: Ktoś? Coś?

Darmowa LEPSZA wersja WoWa? śmieszne...Nie grał a ocenia :)

W rifcie musisz płacić by nosić kolczyki które dają op staty, nie masz wielu klas postaci gdy nie płacisz, 30% contentu tracisz, 1 bg dziennie :) więc nie taka darmowa - tu mam dowód że nie grałes w rifta.

W WoW'a jestem pewny że tez nie grałeś bo zwyczajnie albo Cię nie stać albo mama Ci nie daje na abonament, w WoWie masz kilkukrotnie więcej do roboty niż w rifcie gdzie tylko robisz kilka raidów na krzyż, pvp które się nudzi i rifty które są takie same.

By nie było offtop, od siebie dodam że zagram chętnie w Runescape ale jako member lub Tibie albo Hero online.

Darmowa LEPSZA wersja WoWa? śmieszne...Nie grał a ocenia W rifcie musisz płacić by nosić kolczyki które dają op staty, nie masz wielu klas postaci gdy nie płacisz, 30% contentu tracisz, 1 bg dziennie więc nie taka darmowa - tu mam dowód że nie grałes w rifta.W WoW'a jestem pewny że tez nie grałeś bo zwyczajnie albo Cię nie stać albo mama Ci nie daje na abonament, w WoWie masz kilkukrotnie więcej do roboty niż w rifcie gdzie tylko robisz kilka raidów na krzyż, pvp które się nudzi i rifty które są takie same.By nie było offtop, od siebie dodam że zagram chętnie w Runescape ale jako member lub Tibie albo Hero online.

Chodziło mi o to że jest jedną z najlepszych darmowych kopii wowa jak narazie

To trzeba było napisać że darmowa kopia z nie lepsza wersja.

Ja zostaje przy Runescpe gdzie naprawdę fajnie można się pobawić albo Tibii...Zapomniałem zaproponować L2 :)

Ja polecam Medivie Online (jest to Tibia w wersji 7.4 z własnym dodatkami, zarejestrowana jako osobna gra!) http://medivia.org/library/begin/ Czemu warto pograć? Najważniejsze 0 botów, masa polaków jak i zagranicznych graczy, profesjonalna obsługa, no i ten kultowy klimat! :D Zalecam dla zdecydowanych zagranie na świecie Spectrum all x1, ponieważ jest to najmłodszy serv, jak i najwięcej graczy tam gra! PS: Jak ktoś ogarnia dobrze grę, można sobie dodatkowo fajnie dorobić grosza (kasa w grze ma spoorą wartość) Pozdro! =D

Fan made trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2PKTyyea06Q :)

Wybrałem lineage 2 o temacie można zapomnieć

Jak w temacie, szukam jakiejś ekipy do gry w jakiegoś starszego mmorpg pokroju silkroad, lineage 2. Posiadam ts i skype więc komunikacja głosowa nie będzie problemem. Coś o mnie: niedługo kończę 17 lat i uczęszczam do technikum przez co czas na grę mam głównie w weekendy, podczas gry nie nawijam w kółko gdyż wolę skupić się na moim zadaniu, w mmo gram na różnych "pozycjach" chociaż zazwyczaj jest to dps lub tank. Kilka moich wymogów odnośnie gry:

-Spora populacja, nienawidzę pustek w grze mmo, lubię powalczyć z innymi o spoty itp

-Grafika nie jest zbyt istotna, ważne aby była 3D i nie była zbyt archaiczna ani cukierkowa.

-Gra nastawiona na granie w grupie, party (dungeony, raidy itp)

-Najlepiej gdyby świat był otwarty chociaż tego nie wymagam.

-F2P bez P2W

Ogólnie chodzi mi o to aby gra była esencją gatunku który 6-7 lat temu dominował, miał setki tysięcy graczy w całej Polsce i tłumy na serwerach, a dziś toczy go plaga crapów i dzieci które nie potrafią docenić tego znakomitego gatunku.