Szukam ekipy, do jakiejś gry, lub dołączę do waszej

Witam. Mam 21 lat, szukam jakiejś fajnej ekipy do zagrania w coś na dłuższą mete. Mam doświadczenia w takich grach jak :

WoW, Gw2, CS:GO, Lineage2( cos tam liznąłem kiedyś), Metin, Troche ArcheAge( gra kozacka, ale nie potrafiłem samemu za bardzo zarobić na tego pierwszego apexa, rozważam powrót). Zastanawiam się też nad Wildstarem który z tego co widziałem przechodzi na f2p pod koniec miesiąca ale nie wiem jak ta gra wygląda bo ngdy nie grałem nawet przez chwilę.

Śmiało moge powiedzieć że skusze się na jakiś inny tytuł, byle nie był crapowaty i mi się spodobał. Pozdrawiam, i liczę że ktoś się odezwie. Piona !

Hej! Jesteśmy stabilną gildią grającą głównie w Guild Wars 2. Istniejemy od 2011 roku. Rekrutacjemy na stronie: http://aiwe.eu

Zapraszamy! :wub:

Słyszałem o Waszej Gildii, gadałem kilka razy z Xarem ale mnie wcale to RP nie kręci w tym jest problem...

Jak bys chciał to można razem pograc w wildtara(close beta testy) bądź wlasnie gw2 a jak nie masz oporow przed nagrywaniem puszcze to livie :P

A zeby pykać w wildstara to chyba trzeba mieć konto czy cos takiego prawda ? Nie posiadam żadnego

Napisze tak masz ts to ci wyjasnie co i jak :Palbo pisz do mnie na gg masz podane jak cos

Napisze tak masz ts to ci wyjasnie co i jak :Palbo pisz do mnie na gg masz podane jak cos

Mam mam, podaj adres itd. to się zgadamy

overgames.pl kanal prywatny 12 zejdz na jakiś kana bez hasla to sciagne :)

Witam. Mam 21 lat, szukam jakiejś fajnej ekipy do zagrania w coś na dłuższą mete. Mam doświadczenia w takich grach jak : WoW, Gw2, CS:GO, Lineage2( cos tam liznąłem kiedyś), Metin, Troche ArcheAge( gra kozacka, ale nie potrafiłem samemu za bardzo zarobić na tego pierwszego apexa, rozważam powrót). Zastanawiam się też nad Wildstarem który z tego co widziałem przechodzi na f2p pod koniec miesiąca ale nie wiem jak ta gra wygląda bo ngdy nie grałem nawet przez chwilę. Śmiało moge powiedzieć że skusze się na jakiś inny tytuł, byle nie był crapowaty i mi się spodobał. Pozdrawiam, i liczę że ktoś się odezwie. Piona !

Zapraszam 29 wrzesnia do wspolnej gry w Wildstara. Mysle ze gra zaspokoi kazdego wybrednego gracza. Lekka, fajna i przyjemna gra w ciekawej oprawie graficznej.

Własnie sciagam bo dorwałem kluczyk do bety, także na F2P jesli gra podejdzie napewno zagram

Lepiej w ArcheAge ruszy nowy serwer dzisiaj o 21:00 możesz dorobić się na apexy

Można się załapać z wami na wildstara ? Zaciekawiła mnie ta gra strasznie.

Jasne miejsce zawsze jest. ArcheAge kpisz prawda? Oby. Bez ostrej farmy i patrona mozna pogwizdac na lokacji startowej.

Mushkin zostawiłem wiadomość jak cos :)

Witam. Mam 21 lat, szukam jakiejś fajnej ekipy do zagrania w coś na dłuższą mete. Mam doświadczenia w takich grach jak :

WoW, Gw2, CS:GO, Lineage2( cos tam liznąłem kiedyś), Metin, Troche ArcheAge( gra kozacka, ale nie potrafiłem samemu za bardzo zarobić na tego pierwszego apexa, rozważam powrót). Zastanawiam się też nad Wildstarem który z tego co widziałem przechodzi na f2p pod koniec miesiąca ale nie wiem jak ta gra wygląda bo ngdy nie grałem nawet przez chwilę.

Śmiało moge powiedzieć że skusze się na jakiś inny tytuł, byle nie był crapowaty i mi się spodobał. Pozdrawiam, i liczę że ktoś się odezwie. Piona !