Witam, ostatnio sprawdziłem mu online i bardzo mnie wkręciło.
Jestem zielony w tej grze i chętnie pogram z 2-3 osobami proszę o wpisy tutaj. Gramy na webzen serwer Midgard
Jestem zielony w tej grze i chętnie pogram z 2-3 osobami proszę o wpisy tutaj. Gramy na webzen serwer Midgard
w mu nie oplaca Ci sie zaczynac , zeby dogonic innych musial by grac kilka lat..zeby wbic nawet tn lvl 400 to kwestia kilku miesiecy:)
Nie każdy gra by być top na wszystkich listach jakie są możliwe , gra się też dla przyjemności Ja pomyśle jeszcze moze sciągnę duzo się zmieniło i jakoś mnie troszke odpycha ale przydałoby sie sprawdzić z czym to się teraz je.
Jeżeli nie macie zamiaru wydawać spooro kasy na Gold Ticket i inne "obowiązkowe" rzeczy z IS, sobie lepiej global odpuście
i ja bym zagrał ale nie na globalu a nie znam żadnego priva na którym gra w miarę sporo os bo jak widziałem to tak po 50-100 max jeśli byście mieli jakiś priv dobry priv to dajcie znać
w ogole co wy chcecie razem robic w mu?? mu= spot i na prawym od myszki skiazka tak tak wyglada gra w mu;]
@blizz
Widać chłopcze, że nie grałeś na globalu tylko na prywatnych serwerach, a w takim przypadku nie powinieneś się udzielać. "tak wyglada gra w mu;]"
@topic
Spóźniłeś się o jakiś tydzień, przestałem grać w MU bo znalazłem ciekawsze gry (Gram w MU ponad 5 lat, więc miało prawo się w końcu znudzić ^^), ale jakbyś miał jakieś pytania dotyczące gry (aby sensowne, bo "gdzie expić" można znaleźć w google.pl) to pisz PW, z chęcią pomogę nowym graczom.
+Teraz na globalu maksymalny lvl jest ponad 550+ (Nie wiem który dokładnie, jak dawałem typowi trade to miał 557).
@down
Dalej przekonujesz mnie w swoim wieku, nie potrafiąc przepisać/przekopiować czyjegoś nicku - żałosne ^^. Sądząc po właśnie takich wypowiedziach wnioskuje, że jak MU miało swoje początki, to Ciebie jeszcze nie było na świecie, więc Ty się nie ośmieszaj, nie znasz tej gry absolutnie, za dużo prywatnych serwerów, prawie nikt kto na globalu wbił większy niż 300lvl nie powie, że ta gra polega tylko na trzymaniu prawego przycisku myszy, tylko i wyłącznie magowie i summonerzy A pozostawienie postaci na afku to co innego niż trzymanie prawego przycisku myszy, więc pomyśl przed wypowiedzią, teraz na globalu jest wbudowany bot, który doexpia CIę od 80 lvla.
Tsukinek@
Chlopcem moze jestes Ty , w mu gralem zanim ty grales w 1 singla prawdopodobnie bo gralem praktycznie od samego poczatku tej gry ;] wiec mi nie mow jak sie gra w mu bo tylko sie osmieszasz w obecnej chwili. 99% czasu w mu to pozostawione postacie na afku , widac jednak Ty nie umiesz grac w mu skoro wypisujesz jakies niestwoerzone rzeczy;]w obecnej chwili mu global to juz inna gra;] Gra skonczyla sie po sprzedaniu jej przez webzen , teraz ja wykupili spowrotem i probija tylko podtrzymac ja by calkiem nie padla...
I prosze cie oducz pisac sie do ludzi "chlopcze" nie znajac jego wieku bo naprawde jest to zalosne...
Dla przyjemności wiadomo, że można grać nawet na privach, ale jeśli zamierzasz coś osiągnać w tej grze i nie być wypierdkiem to musisz zainwestować w IS lub grać przez kilkanaście tygodni żeby zdobyć kamienie na dobry set w PVP.
Nie wiem jak jest teraz na globalu bo przestałem na nim grać odkąd wszedł s4 ale przypuszczam że się nie mylę jak napisałem wyżej.
Jeśli szukasz priv serwerów to napisz mi na PW, nie chce tutaj nic reklamować.