Witajcie, szukam kilku chętnych do wspólnej gry drużynowej. Poszukuję ludzi myślących, niekoniecznie grających 24/7 w LoL'a, ale jakaś tam smykałka musi być do tego. Osobiście nigdy nie grałem w drużynach, zawsze SOLO. Dlatego tez postanowiłem to zmienić. Pracuję, zajmuję się domem, poświęcam większość czasu kobiecie. W dni wolne od pracy ZAWSZE wyjeżdżam z nią za miasto bo jest to nasze hobby. Chyba że jest bardzo okropna pogoda. Tak więc jeżeli gracie raz na jakiś czas również nic nie szkodzi. Fajnie jednak byłoby zobaczyć Wasze mordki 2-3 x w tygodniu chociaż na jeden meczyk.
- posiadam kanał TS3;
- wymagana dywizja to minimum GOLD z zeszłego sezonu;
- wiek nie jest wymagany, ale oczekuję od Was tego, że podejście Wasze do gry będzie spokojne, 4fun, nikogo nie będziemy wyzywać, śmiać się z kogoś, obwiniać, na zaczepki z innych drużyn nie odpowiadamy;
Zajmujemy się sobą, grą 4fun. Namiary na mój nick podam na PW, zaś grę rozpoczniemy od razu po znalezieniu min. 5 osób (rzecz jasna)
Walić do mnie na PW
edit://
Zapomniałem napisać, że szukam ludzi na konkretne linie (osobiście jestem miderem), mogę grać również na innych, ale fajnie byłoby jakby każdy z nas miał swoją najlepszą.