Szukam ekipy do Rappelz:).Mogą być wszyscy ale najlepiej żeby wasza postać była na 1lvl(wszystko będzie nagrywane i do oglądania na żywo STream i wrzucane na YT)Mikrofon nie jest wymagany a nawet lepiej żeby go nie było:)Kontaktujemy się pisemnie.
Szukam ekipy do Rappelz :)
Cześć, nawet mógłbym zagrać gdyż nudno. Mam mikrofonek wiec lepiej sie będzie komunikować lecz jak nie chcesz to oczywiście nie musimy. Napisz mi na gadu 20848572 lub na skype qent35, czy ściągać. Mam 15 jestem po mutacji dawno ;p
Witam!
Ja również mogę z wami zagrać od początku. Wyszła nowa kronika zaciekawiła mnie to czemu nie jeśli nie jesteście jeszcze zdecydowani jaki server to polecam ten nowszy (PVE) Cerber, gdyż jest ciut łatwiejszy jeśli chodzi o exp no i mam tam już postać z itemkami, kasą i fajnym petem. Jak coś proszę napisać do mnie na gg 4008038 lub w temacie, mikro mam, ale jak było wspomniane możemy się komunikować tekstowo co bardziej preferuję.
Szukam ekipy do Rappelz:).Mogą być wszyscy ale najlepiej żeby wasza postać była na 1lvl(wszystko będzie nagrywane i do oglądania na żywo STream i wrzucane na YT)Mikrofon nie jest wymagany a nawet lepiej żeby go nie było:)Kontaktujemy się pisemnie.