Szukam Ekipy do Royal Quest

Oczywiście jak będzie już można grac ;D

Jasne zagram nie ma sprawy gra klimatyczna (gram na ruskim serv) muzyka ktorej nie trzeba wylaczac i co nawazniejsze rozdawanie skili jak w d2 czujesz postac z ciekawostek zaklety miecz w ogien np podpala przeciwnika ktory to czuje i spierd..:)tak mialem przypadek z dzewcem:D na poczatku :D pozdro nick na rus Eyudzi jak wszedzie^^^

Ja deklaruje się do gry, może zrobimy jakąś listę, coś takiego?

ja również ;)

Ja również zagram, obecnie zapoznaje się z grą na ruskiej wersji

Ja dopiero wejdę jak wystartuje polska wersja.

Gra wizualnie do King's Bounty, co nie dziwne bo chyba ten sam producent. Mój klimat:]

Piszę się panowie jak tylko wyjdzie polska wersja.

Ja też się skusze pod warunkiem że mi pójdzie. @UP To jest twórca King's Bounty http://royalquest.pl/ pierwszy punkt w cechach gry.

To może zrobię listę, i będę ją aktualizował?

Aktualnie:

- Konuga

- Wojciech

- SiLuS

- Pawlikgk

- eyudzi

- Kamcio777

- Sigmar

- Kojack

- ktostam

- mauze

- adikoclz

w party może być chyba 8 osób a więc sporo ;p mnie interesuje pvp i zamki bo ponoć można je zdobywac, inni tez mogą nam je odbić, nie wiem jak to wyglada ;p oby IS nie byl z kosmosu, to pierwsza taka gra Cenegi wiec cholera wie co bedzie w IS

Ja na 70% raczej zagram

Jak zdobywanie zamków wygląda podobnie jak siege w L2 to bedzie ciekawie :D

Ja również się dopisuję do listy, mam niewielkie doświadczenie z ruskiej ver, aczkolwiek było to ponad rok temu. Czas odświeżyć pamięć :D

Ja też biorę się do grania. Już klepię na blogu poradniki, faq i inne niezbędne wpisy.

Obecnie piszę się na czarnego rycerza lub gunnera.

JA bardzo chętnie supportem (Healem pogram) ;P

Sigmar Dzięki jak max 8 graczy to zrób ze mną lste i se pogramy ;D masz lajka :D ale możemy szukać też dalej np do gildi albo jak ludzi nie będzie do party :D

Będę grał na 100% ;)

Pewnie Wizard czy cuś... jakiś ranged DPS.

Też będę grał :)

To zorganizujmy gildię i wkroczmy zgraną paczką.

Też pewnie zagram :)