Oczywiście jak będzie już można grac ;D
Szukam Ekipy do Royal Quest
Jasne zagram nie ma sprawy gra klimatyczna (gram na ruskim serv) muzyka ktorej nie trzeba wylaczac i co nawazniejsze rozdawanie skili jak w d2 czujesz postac z ciekawostek zaklety miecz w ogien np podpala przeciwnika ktory to czuje i spierd..:)tak mialem przypadek z dzewcem:D na poczatku pozdro nick na rus Eyudzi jak wszedzie^^^
Ja deklaruje się do gry, może zrobimy jakąś listę, coś takiego?
ja również
Ja również zagram, obecnie zapoznaje się z grą na ruskiej wersji
Ja dopiero wejdę jak wystartuje polska wersja.
Gra wizualnie do King's Bounty, co nie dziwne bo chyba ten sam producent. Mój klimat:]
Piszę się panowie jak tylko wyjdzie polska wersja.
Ja też się skusze pod warunkiem że mi pójdzie. @UP To jest twórca King's Bounty http://royalquest.pl/ pierwszy punkt w cechach gry.
To może zrobię listę, i będę ją aktualizował?
Aktualnie:
- Konuga
- Wojciech
- SiLuS
- Pawlikgk
- eyudzi
- Kamcio777
- Sigmar
- Kojack
- ktostam
- mauze
- adikoclz
w party może być chyba 8 osób a więc sporo ;p mnie interesuje pvp i zamki bo ponoć można je zdobywac, inni tez mogą nam je odbić, nie wiem jak to wyglada ;p oby IS nie byl z kosmosu, to pierwsza taka gra Cenegi wiec cholera wie co bedzie w IS
Ja na 70% raczej zagram
Jak zdobywanie zamków wygląda podobnie jak siege w L2 to bedzie ciekawie
Ja również się dopisuję do listy, mam niewielkie doświadczenie z ruskiej ver, aczkolwiek było to ponad rok temu. Czas odświeżyć pamięć
Ja też biorę się do grania. Już klepię na blogu poradniki, faq i inne niezbędne wpisy.
Obecnie piszę się na czarnego rycerza lub gunnera.
JA bardzo chętnie supportem (Healem pogram) ;P
Sigmar Dzięki jak max 8 graczy to zrób ze mną lste i se pogramy ;D masz lajka ale możemy szukać też dalej np do gildi albo jak ludzi nie będzie do party
Będę grał na 100%
Pewnie Wizard czy cuś... jakiś ranged DPS.
Też będę grał
To zorganizujmy gildię i wkroczmy zgraną paczką.
Też pewnie zagram