Szukam ekipy do

Proponuje już zakończyć tę bezustanną i nie mająca końca paplanine. Dyskusję i wybieranie w co będziemy grać ustalimy na kanale Teamspeak3.

Myśle ze zielonek równiez mnie poprze , bo temat nie ma końca :)

Proponuje już zakończyć tę bezustanną i nie mająca końca paplanine. Dyskusję i wybieranie w co będziemy grać ustalimy na kanale Teamspeak3.Myśle ze zielonek równiez mnie poprze , bo temat nie ma końca
już dawno pisałem do modów o zamknięcie tematu, ale cóż ;p

najwyżej możemy potraktować ten temat teraz jako informator o tym co wymyśliliśmy na TSie,

a tak na marginesie była jakaś debata później na TSie, po tym jak mnie wywaliło ?

Tak była... i było dość wesoło :D. Szukaliśmy jakiejś gry, ale na nic się nie zdecydowaliśmy to zagraliśmy w kalambury na kurniku :D. Po tym jeszcze chcieliśmy coś znaleźć, ale nie za bardzo to wyszło, chodź można by spróbować DRAGONA.

Wchodźcie na TS dziś 9-10.

O, jeśli dragona to i ja z miłą chęcią bym się dołączył. Wczoraj niestety na TS nie mogłem przybyć bo miałem serie meczów CB.

czemu nie umiem na kanał wbić pisze mi channel maxclient reached ?

wejdź do poczekalni.. :)

heh, granie w martial juz odpadlo h*ja nikomu sie w to grac nie chce zreszto we wszystko

No i co z tego ?

EDIT:

Można grać w Vindictusa, DRAGONA

No i co z tego ?EDIT:Można grać w Vindictusa, DRAGONA
to z tego że tylko osoby zainteresowane, które wchodzą na TSa wiedzą co i jak

a vindi i inne tytuły tego pokroju odpadają, dlaczego ? to też na TSie + pierwszy post w temacie

w Vindictusa się nie opłaca ktoś musiał by mieć zaje*isty internet żeby hostować 4 osoby bez lagów.W DC moim zdaniem to tylko marnowanie czasu.Można nieźle z party pograć w Dekarona na przykład ;] Wiem co mówię i teraz go zmienili pod sprawą questów itd.

Czekam na konkretne odp. i można wsiąść się do grania.

host do vindi nie byłby problemem, ponieważ w Naszej TSowej ekipie jest kilka osób co nie mogą narzekać na łącze

chodzi o to że NIE interesują nas:

• tytuły roomowe - vindi, dn, etc
  • powtarzalne - z dużą ilością daily q
  • mało zaludnione - ma być dużo graczy, a nie pustki
  • takie w którym są boty, czy to legalne czy nie - sro, jd, etc
  • grindówki - aby przynajmniej było 50% lv z Q i 50% z farmy (na pewno nie więcej niż 50% lv z ciupania)

Dekaron pasuje do twoich wymienionych cech.Daily q są ale powiem ci że 61lvl nabiłem w 3 dni z je=ednym kolegą i chyba prawie nie wykonałem daily q.

a co do łącza kumpel miał 75mb internet i z lekkimi lagami hostował 5 osób ;p

prawdopodobnie będziemy grali w DRAGONA ONLINE PH

tytuł jest:

• świeży
  • zaludniony (nieraz nawet prze-)
  • ciekawy fabularnie i innowacyjnie
  • ciekawy graficznie
  • full f2p

dostępne profecje:

• Gunner
  • Sniper
  • Guardian
  • Assassin
  • Ranger
  • Magician
  • Shaman
  • Scout

gra głównie nastawiona na PT

zainteresowanych zapraszamy do wspólnej gry i po więcej informacji na TS

serwer: greenleaf.servegame.com:9990

10. Prius // 10.1 Multigaming

stwórzmy jeden wielki polski klan i wspierajmy się nawzajem

Wiem co to dragona ;p nabiłem dwa razy po 20lvl żeby transform ludziom pokazać ; D jeśli dragona od tej firmy to już zasysam.

Wiem co to dragona ;p nabiłem dwa razy po 20lvl żeby transform ludziom pokazać ; D jeśli dragona od tej firmy to już zasysam.

Temat został zamknięty. Powód: Więc ten interesujący temat został wyjaśniony.

Temat został zamknięty. Powód: Więc ten interesujący temat został wyjaśniony.

Witam,

szukam zorganizowanej ekipy do jakiegoś ciekawego mmorpga,

ważne żeby był f2p* & 3d, grafika jak na razie mało ważna, chociaż im lepsza tym lepiej.

Co do ekipy fajnie żeby była ogarnięta, bez spinek czy jakiegokolwiek chamstwa.

Chciałbym spędzić te chwile przyjemnie i bez żadnych zgrzytów.

Moje doświadczenie w MMO to ok. 10 lat, potrafię szybko się uczyć i ogarniać w grze.

Jestem otwarty na wszelakie propozycje. Czekam na oferty. Pozdrawiam :)

(tylko ekipy, nie szukam pojedynczych kompanów do wspólnej gry)

*nie mylić f2p z freemium