Proponuje już zakończyć tę bezustanną i nie mająca końca paplanine. Dyskusję i wybieranie w co będziemy grać ustalimy na kanale Teamspeak3.
Myśle ze zielonek równiez mnie poprze , bo temat nie ma końca
Proponuje już zakończyć tę bezustanną i nie mająca końca paplanine. Dyskusję i wybieranie w co będziemy grać ustalimy na kanale Teamspeak3.
Myśle ze zielonek równiez mnie poprze , bo temat nie ma końca
Proponuje już zakończyć tę bezustanną i nie mająca końca paplanine. Dyskusję i wybieranie w co będziemy grać ustalimy na kanale Teamspeak3.Myśle ze zielonek równiez mnie poprze , bo temat nie ma końcajuż dawno pisałem do modów o zamknięcie tematu, ale cóż ;p
najwyżej możemy potraktować ten temat teraz jako informator o tym co wymyśliliśmy na TSie,
a tak na marginesie była jakaś debata później na TSie, po tym jak mnie wywaliło ?
Tak była... i było dość wesoło . Szukaliśmy jakiejś gry, ale na nic się nie zdecydowaliśmy to zagraliśmy w kalambury na kurniku
. Po tym jeszcze chcieliśmy coś znaleźć, ale nie za bardzo to wyszło, chodź można by spróbować DRAGONA.
Wchodźcie na TS dziś 9-10.
O, jeśli dragona to i ja z miłą chęcią bym się dołączył. Wczoraj niestety na TS nie mogłem przybyć bo miałem serie meczów CB.
czemu nie umiem na kanał wbić pisze mi channel maxclient reached ?
wejdź do poczekalni..
heh, granie w martial juz odpadlo h*ja nikomu sie w to grac nie chce zreszto we wszystko
No i co z tego ?
EDIT:
Można grać w Vindictusa, DRAGONA
No i co z tego ?EDIT:Można grać w Vindictusa, DRAGONAto z tego że tylko osoby zainteresowane, które wchodzą na TSa wiedzą co i jak
a vindi i inne tytuły tego pokroju odpadają, dlaczego ? to też na TSie + pierwszy post w temacie
w Vindictusa się nie opłaca ktoś musiał by mieć zaje*isty internet żeby hostować 4 osoby bez lagów.W DC moim zdaniem to tylko marnowanie czasu.Można nieźle z party pograć w Dekarona na przykład ;] Wiem co mówię i teraz go zmienili pod sprawą questów itd.
Czekam na konkretne odp. i można wsiąść się do grania.
host do vindi nie byłby problemem, ponieważ w Naszej TSowej ekipie jest kilka osób co nie mogą narzekać na łącze
chodzi o to że NIE interesują nas:
Dekaron pasuje do twoich wymienionych cech.Daily q są ale powiem ci że 61lvl nabiłem w 3 dni z je=ednym kolegą i chyba prawie nie wykonałem daily q.
a co do łącza kumpel miał 75mb internet i z lekkimi lagami hostował 5 osób ;p
prawdopodobnie będziemy grali w DRAGONA ONLINE PH
tytuł jest:
dostępne profecje:
gra głównie nastawiona na PT
zainteresowanych zapraszamy do wspólnej gry i po więcej informacji na TS
serwer: greenleaf.servegame.com:9990
10. Prius // 10.1 Multigaming
stwórzmy jeden wielki polski klan i wspierajmy się nawzajem
Wiem co to dragona ;p nabiłem dwa razy po 20lvl żeby transform ludziom pokazać ; D jeśli dragona od tej firmy to już zasysam.
Wiem co to dragona ;p nabiłem dwa razy po 20lvl żeby transform ludziom pokazać ; D jeśli dragona od tej firmy to już zasysam.
Temat został zamknięty. Powód: Więc ten interesujący temat został wyjaśniony.
Temat został zamknięty. Powód: Więc ten interesujący temat został wyjaśniony.
Witam,
szukam zorganizowanej ekipy do jakiegoś ciekawego mmorpga,
ważne żeby był f2p* & 3d, grafika jak na razie mało ważna, chociaż im lepsza tym lepiej.
Co do ekipy fajnie żeby była ogarnięta, bez spinek czy jakiegokolwiek chamstwa.
Chciałbym spędzić te chwile przyjemnie i bez żadnych zgrzytów.
Moje doświadczenie w MMO to ok. 10 lat, potrafię szybko się uczyć i ogarniać w grze.
Jestem otwarty na wszelakie propozycje. Czekam na oferty. Pozdrawiam
(tylko ekipy, nie szukam pojedynczych kompanów do wspólnej gry)
*nie mylić f2p z freemium