Szukam ekipy do

Witam,

szukam zorganizowanej ekipy do jakiegoś ciekawego mmorpga,

ważne żeby był f2p* & 3d, grafika jak na razie mało ważna, chociaż im lepsza tym lepiej.

Co do ekipy fajnie żeby była ogarnięta, bez spinek czy jakiegokolwiek chamstwa.

Chciałbym spędzić te chwile przyjemnie i bez żadnych zgrzytów.

Moje doświadczenie w MMO to ok. 10 lat, potrafię szybko się uczyć i ogarniać w grze.

Jestem otwarty na wszelakie propozycje. Czekam na oferty. Pozdrawiam :)

(tylko ekipy, nie szukam pojedynczych kompanów do wspólnej gry)

*nie mylić f2p z freemium

No to tak,mam słaby PC`et więc z 3D to proponuję Talisman Online,mam duże doświadczenie w grze,no i kiedyś grałęm w Grand Fantasia,gra ogólnie ciekawa,ale lepiej się gra z ekipom...

Jeśli macie lepsze propozycje pisać,ode mnie to wszystko,do zobaczenia ;)

mielismy grac w allodosa nie wyszlo bo nie bylo z kim w inne gry na obecnta chwile ? nie ma w co grac poprostu nie ma nic ciekawego z mmo

Szukasz ekipy do MMO głównie RPG? Czy mogą być też inne rodzaje MMO?

Siemanko.

W sumie też bym chętnie w coś pograł, obecnie cierpię na zbyt dużą ilość wolnego czasu.

Jedynie co RoM ... ''nieee i tak już im nie wierzę, iż po padnięciu Mythos'a ''- Odpada + Duża instalkA - ODPADA

Allods Online - Nikt nie będzie grać DUZY KLIENT - ODPADA

DRAGONA ONLINE PH - IDEALNY WYBOR KLIENT TYLKO 1,9GB - DOBRA propozycja

HUNTER BLADE - TYLKO 1,6GB !!! - IDEALNA PROPOZYCJA coś a'la !NIE! vindictus (zdaniem guru'ala) , lecz dynamiczna gra mmorpg ;)

DRAGONA PH LUB HUNTER BLADE

Sam szuam ekipy do jakiegosc rpga nie rpg obojetnie bylo na dluzej ... probowlame argo zapowiadalo sie fajnie ale wyszla kompletna lipa ta gra to pure pve mimo to ze ma super system pvp nacja na nacje nikt na to nie chodzi wiec zrezygnowalem . Moge grac praktyczniew all byle byly opcje pvp^^ Wybierzcie gre a ja sie dostosuje prawdopodobnie o ile bedzie to otwarty swait nie nawidze systemu typu vinductus / DN....

Allods Online - Nikt nie będzie grać DUZY KLIENT - ODPADA <<< mi to nie przeszkadza nastawie na nocke i jest (1mb net)

DRAGONA ONLINE PH - IDEALNY WYBOR KLIENT TYLKO 1,9GB - DOBRA propozycja << jeden wielki lag , slaby suport , straszne patche ktore powoduja nie stabilnosc serwerow

HUNTER BLADE - TYLKO 1,6GB !!! - IDEALNA PROPOZYCJA coś a'la !NIE! vindictus (zdaniem guru'ala) , lecz dynamiczna gra mmorpg <<< instancje mowie nie ^^

Również z wami zagram w cokolwiek.

Ja bym wał z chęcią zapronować od zagrania w Team Fortress 2. Bardzo przyjemny FPS :)

Ja chętnie zagrał bym w Silkroad Online waga instalki nie jest duża grafika podobno cudna.

Ja chętnie zagrał bym w Silkroad Online waga instalki nie jest duża grafika podobno cudna.

Silk odpada jeden wielki bot game ... ja chce pograc a nie wl bota i miec wyj... bo 75% graczy to boty

Hmmm to może Last Chaos lub Kal online

O dobrego rpg'a ciężko teraz. Sam też próbowałem sił z allodsem. Mam tam dość śmieszny problem ze sterowaniem, którego nijak nie potrafię rozwiązać. Argo online, w miarę ciekawe choć nie potrafi mnie wciągnąć. Jakby się znalazło coś ciekawego to mógłbym spróbować z wami, chodź nie daje pewności, że nie stanie się tak jak z Allodsem czy Argo.

A private servery wchodzą w grę??

Lub Lotor dziś kolega z forum dodał 3 filmiki jak gra można by było rowniez zagrać ;]

Proponuje założyć zgrany team do multigaming'u , mogę załatwić serwer do TeamSpeak3.

Z gier proponuje 1 listopad - DC Universe , lekki odskok od codziennych tytułów albo War OF Immortals 2 listopad.

Obecnie z swoją starą ekipą z DragonNesta męcze LoL'a , więc chętnych serdecznie zapraszam :)

Nie wiem jak Wy, ale ja po 1 listopada zaczynam grac w DC Universe, przechodzi na f2p, wiec jak cos mozna ekipe do tego skolowac.

no to ładnie za spamowaliście mi temat ;d

miały być zorganizowane ekipy, a tu każdy pisze w co chce grać, ale już kit ;p

co do mojej osoby:

• f2p a nie freemium (czyt. DC Universe)
  • boty odpadają (jakbym chciał boty wróciłbym do JD)
  • privy odpadają (nie będę się wypowiadał na ten temat, bo niektórzy mogą się obrazić)

ograniczeń sprzętowych nie ma, client może ważyć nawet i 10gb

sro - odpada

allods - odapada, sh1t gra (jeśli ktoś uważa inaczej niech lepiej tu nawet nic nie pisze)

argo - odpada, nie dałem rady nawet dobić do 20lv (+wypowiedź T4l4r'a)

last chaos - gra pokroju metina, dziękuję

kal online - j/w

dragona online ph - jak dla mnie spoko, ale jeśli ludzie mają mieć lagi to odpada

hunter blade - nie wiem, nie znam, ale jeśli tytuł roomowy jak vindi czy dragon nest to odpada !

• na chwilę obecną powróciłem do Priusa (od wczoraj) 4fun - gra doskonała na zgrane ekipy (niestety jak na razie gram solo //bow 45lv)
  • zobaczymy co wyjdzie z BOI (bo niby legalny bot 40lv+)
  • wkrótce CB Eligium - liczę na wygranie klucza (a jest w zasięgu ręki)
  • nie schodzę poniżej 8.0 z tego rankingu

//od tej chwili pilnować się, będę ciskał raportami za spam, więc GL

devison ja mogę się przyłączyć do multi gamingu mogę się przyłączyć do DC universe Online ale można też zebrać ekipę do jakiegoś fps np:

-AVA (alliance of valiant army)steam albo ijji jak wolicie

-wolfteam mogę zebrać zgraną ekipę

-team fortress 2

Grałem we wszystkie oprócz TF2 i mam skilla w AVA i wolfteam więc jak się zgodzicie to będę próbował jak najlepiej reprezentować waszą paczkę :)

gralismy w AVE , gralismy w Wolfteam , tutaj nawet klan mieliśmy , obie gry testowalismy dość długo , lecz przynajmniej ja do nich nie wróce :) FPS który fajnie się zapowiada to Blacklight , obecnie czekamy tylko na DC.

Chciałbym również , zaproponować wspólną grę w vindictusa którego męcze od 4 dni i całkiem mi się podoba :)

dobra spoko to dołączę się do DC universe online jak mogę :)