Szukam Ekipy/Klanu/Gildii do grania - Black Desert

Wowow, tak wiem w niektórych tematach wypowiadałem się źle na temat firmy jaką jest Kakao Games, no ale są święta i bdo przecenione na 50% to postanowiłem że dam szansę wersji EU i porzucę granie na Japońskiej i Koreańskiej wersji gry. Tak więc tak jak w temacie szukam Ekipy/Klanu/Gildii, co by to się milej grało.

Family Name : GGHD

Main: Ninja (aktualnie 40 ale szybko leci)

Nazwa maina: KTC (czytane KEITISI lub jak kto woli KATECE)

EDIT: A i kupię Narusawa Weapon & Outfit Awakening Set ten za 24kk

Masz żew 20 gildi polskich ogłaszają się na globalnym chacie non stop.Wez cokolwiek prócz toxic

Dokadnie codziennie na world oglaszaja sie jakies polskie gildie do malych 15 osobowych do duzych nawet po 100, nie polecam tez Zakonu 7 bo ostatnio flejmowali na chacie ogolnym z jakims typem, ktory byl dla nich problemem. Oni podaja sie za powazna gildie a pisanie z kims po polsku na ogolnym i wyzywanie sie to paranoja.

Wowow, tak wiem w niektórych tematach wypowiadałem się źle na temat firmy jaką jest Kakao Games, no ale są święta i bdo przecenione na 50% to postanowiłem że dam szansę wersji EU i porzucę granie na Japońskiej i Koreańskiej wersji gry. Tak więc tak jak w temacie szukam Ekipy/Klanu/Gildii, co by to się milej grało.

Family Name : GGHD

Main: Ninja (aktualnie 40 ale szybko leci)

Nazwa maina: KTC (czytane KEITISI lub jak kto woli KATECE)

EDIT: A i kupię Narusawa Weapon & Outfit Awakening Set ten za 24kk