Szukam ekipy LoL EUNE (ew EUW)

A tam progi, a nóż widelec okaże się, że jesteś 'tym kimś' z talentem i będzie nam się dobrze razem grało? Bądź co bądź, spróbować nie zaszkodzi, zaproszenie na LoL'u już wysłałem (chyba, jeśli nie doszło to spróbuj Ty wysłać).

Gralam z challengerem i poki co on nie wykrył u mnie wielkiego talentu :D

Każda Dywizja, polega na tym samym zniszczyć wrogiego nexusa. Oczywiście brąz, silver itd. robi, to inaczej jednak efekt jest zawsze taki sam, i na końcu zwycięstwo.

Witam

Jeżeli masz ochote pograć na EUW, to zaproś mnie :). Mój nick to "Haszmaker" i dodam iż mam dopiero 21 lvl.

Pozdrawiam

Dodajcie, Dziadziu Silver V, jak ktoś ma 30lvl też chętnie pogram duo ;]

FakeLips

wszyscy mogą zapraszać :)

Zaproszenie wysłane .

mod_ico.png
Proszę o mniej takich nic nie wnoszących postów w temacie. Jak zapro poszło, to na pewno to zauważy. ~n4z

Rozumiem.

Jak chcecie to mnie też pozapraszajcie Parufkacz

Oh chyba sam pogram z Wami na EU West :)

Aż lecę konto zakładać :P

Nick : KiMiMa Kubik

Jakby ktoś chciał pograć, ze smerfem czy na enue, czy tu dodajcie Deimonos :), a główne już pisałem Jokers As. Zastanawiam się, czy nie złożyć jakiegoś team'a. Jednak, to dopiero jak wytrzymacie do 30 lvl'a - bo na razie każdy się zgłasza, a potem odchodzi.

Rozmawiałem, z paroma osobami, i team nie miałby parcia aby coś osiągnąć, ale gry dla przyjemności. Jednak póki co zbieramy ekipę na eu west.

Ja szczerze bym pograł z jakimś teamem na EuW a więc wyexpcie się i jak mówiłem, dodawajcie mnie, chętnie pogrma normalki ;]

Mam chyba 21 na weście, nick Krostick, zapraszać, chcę dobić tam ten 30 i przenieść sie na stałe z EUNE

Ok, wskakuje na EUwest. Napiszę Ci mój nick bo pewnie zagram od początku xD

Polecam grupę, parę meczyków poszło.

żeby nie było, ta grupa to nie team,który koniecznie musi grać tylko ze sobą,bo jak nie,to na rozstrzelanie :D

macie nicki wszystkich,którzy mnie zaprosili,badź ja ich. pozapraszajcie sie i wzajemnie i cisnijcie ;)

5hadowExecutor

Helenka18

Parufkacz

Quanzi GG

Sparki0

Dry Panties

Exiten

Ghert

Haszmaker

KiMiMa Kubik

Sreslord

silver II EUNE nick: sebsk1

zagram z każdym lvl obojętny liczę tylko na dobrą atmosferę :)

Silver II Nick: Evildoerr

:) :) to mozecie zaprosic mnie na eune nick: naturus.

ps. ja podziekuje tym,ktorzy sa chetni do gry w takiej ekipie,a jak juz w grze widza, ze nie idzie, czy przegrywamy,to wychodzą,afczą,lub rage takim sie zalacza ;)

Chetnie zagram na EUW ^^

nick: OooTaaak

^^

Mogę troszke pograć drużynówek.

Platforma EUNE

nazwa: roskuwacz (platyna V)

Osoby z EUNE - wysłałem wam zapro do frendow. Może cos szpilniem (18lv jak na razie)