Szukam ekipy na Tod

Witam Witam zaczynam grać na privie WoWa ToD więc szukam ludzi z którymi miło spędzę przy owej grze i serwerze oczywiśće jakieś rozmowy ts3 vent czy coś abyśmy mogli swobodnie rozmawiać, więc jak co pisać w temacie Kto kim gra lecz ja już gram w Ally nom możecie jeszcze napisać na gg zawsze niewidok więc pisać o każdej porze.

Deathx mój nick nie wiem czym zagram:0

mod_ico.png
Przeniesioned. - Dzz'

Ja gram na ToDzie więc sie chętnie przyłącze ale ja na Hordzie :)

To mogę zmienić klasę bo i tak mam 5 lvl:d wejdź na gg czy coś.

Nie wiem, który temat nie wypalił, ale ostatnio był temat Krige'a o ToDzie i zebraliśmy małą ekipę. Mamy na ToD'zie 4-5 osób z forum i gildie 140+ osób (wiele 80 i doświadczonych graczy). Wszystko dzieje się w Ally. Obecnie niestety nie ma mnie w domu, więc kontaktujcie się w grze z kimś innym.

Mój nick na serwerze to "Velly" a Krige'a "Pathetic". Zapraszam.

Widziałem jakiś temat od ToDzie ale nikt nie odp chyba strona 2 ;] yhym to chyba zostanę przy ally tylko trza wbić lvl i na ts czy venta :P.

W sprawach gildii proszę pisać do gracza "Telarvin", lecz przed napisaniem trzeba przeczytać post na forum ToD o gildii "Desciples Of Malfurion" i zapoznać się z zasadami i nastawieniem gildii.

To, że nikt nie odpowiada w temacie nie znaczy, że jest nieaktualny czy nie ważny, po prostu problem został rozwiązany i nie ma po co ciągnąć dyskusji. ;)

No tak ale wiesz pisałem do twórcy tematu to gra w allodsa więc biorę się za exp i czas na przygodę na ToD ;]

A właśnie ci którzy będą chcieli grać na ToD proszę pisać tutaj więcej osób się zbierze:]

Pisze jak by co:P

Witam Witam zaczynam grać na privie WoWa ToD więc szukam ludzi z którymi miło spędzę przy owej grze i serwerze oczywiśće jakieś rozmowy ts3 vent czy coś abyśmy mogli swobodnie rozmawiać, więc jak co pisać w temacie Kto kim gra lecz ja już gram w Ally nom możecie jeszcze napisać na gg zawsze niewidok więc pisać o każdej porze.

Deathx mój nick nie wiem czym zagram:0

mod_ico.png
Przeniesioned. - Dzz'