Szukam ekipy na wieczorne granie ^^

Witajcie!

Ze znajomym szukamy ekipy do grania wieczorkami po pracy i w weekendy w jakieś mmo :)Sami zastanawiamy się w co można pograć, a ograliśmy już wiele tytułów.

Moje propozycje gier są następujące:

-Warframe (dla nas powrót do gry wiec w razie czego pomożemy ze startem)

-Wakfu

-WoW na jakims ogarniętym privie

-Tera Online

-Guild Wars2

-ArcheAge

-FF XIV

Można coś z tego wybrać, ale jestem otwarty na wszelkie inne propozycje :) W razie czego posiadamy własny serwer TS3 , więc z tym nie będzie problemu.

Jak można w wowa to szkoda czasu na azjatyckie kiszniki. Na jakim dodatku miałby być taki priv?

Ja proponuję ArcheAge :)

guild wars 2 :D

Z Gw2 to może mnie tak poniosło za bardzo bo brakuje mi tam świetej trójcy jednak :PA co do privów to znajomy coś może znajdzie, ale to jutro dopiero :)

Archlord? Classic w google i po sprawie ;) Nie pozalujecie ;)

W Warframe bym pograł chętnie, ale mam buga i mi nie wyszukuje osób do gry ;/
Może WoW na globalu? Płacisz tylko 3 dychy za podstawke, i abonament masz za free praktycznie.

Abo za free? Ciekawe jak... Chyba nie mowisz o astronomicznych sumach za tokeny ktore sa przez to dla veteranow? Chcialbym widziec jakbys po tym 1 darmowym (wliczonym w podstawke) miesiacu uzbieral na tokena :P

W Warframe bym pograł chętnie, ale mam buga i mi nie wyszukuje osób do gry ;/Może WoW na globalu? Płacisz tylko 3 dychy za podstawke, i abonament masz za free praktycznie.

Jak mam grać p2p to wole FF XIV :P A co do buga to może porty zablokowane czy coś. Próbowałeś to jakoś naprawić? Bo gra jest przednia jak się ma ekipe

Witam ja mogę w Wakfu i wow na privie gram na jednym dobrym privie :) wiec jak cos to pisac

Jeśli byłoby kilka osób to w Wakfu mogę zagrać :)

Ja również chętnie program ^^ Na propozycje gier się dostosuje jestem otwarty na coś nowego

Może sprawdzicie ze mną Warhammera?

Ja Warhammera grałem jak jeszcze był p2p. Bardzo dobra gra, ale jakos tak nie zabardzo chce mi się teraz wracać do tego mmo ;pChyba, że chodzi Ci o Vermintide ^^

Laffek jakiś kontakt do Ciebie ?

Laffek jakiś kontakt do Ciebie ?

Na PW, albo Steam.

Jeśli chodzi o gry, które wybrałem do grania i gram już to FF XIV i Warframe. Jak ktoś chce do mnie dołączyć niech piszę tu albo na PW.

Witajcie!

Ze znajomym szukamy ekipy do grania wieczorkami po pracy i w weekendy w jakieś mmo :)Sami zastanawiamy się w co można pograć, a ograliśmy już wiele tytułów.

Moje propozycje gier są następujące:

-Warframe (dla nas powrót do gry wiec w razie czego pomożemy ze startem)

-Wakfu

-WoW na jakims ogarniętym privie

-Tera Online

-Guild Wars2

-ArcheAge

-FF XIV

Można coś z tego wybrać, ale jestem otwarty na wszelkie inne propozycje :) W razie czego posiadamy własny serwer TS3 , więc z tym nie będzie problemu.