Cześć mam 15 lat,i ostatnio kupiłem grę Overwatch w chwili napisania tego tematu mam 14 poziom i szukam ekipy lub osoby który by mogła ze mną grać.Mikrofon mam sprawny więc ts3 lub skype nie ma problemu.Mój battle tag to Szaman#4536.
Szukam ekipy Overwatch
15lat? Polecam wyjść na dwór poszukać.
15lat? Polecam wyjść na dwór poszukać.
12 postów na forum, jeżeli wszystkie pisałeś w tym stylu to nie wróże ci długiego pobytu tutaj, jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz.
A co do tematu: Jak będę miał czas to mogę pograć trochę szybkich meczy, odezwę się.
12 postów na forum, jeżeli wszystkie pisałeś w tym stylu to nie wróże ci długiego pobytu tutaj, jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej zamilcz. A co do tematu: Jak będę miał czas to mogę pograć trochę szybkich meczy, odezwę się.
straszne.
straszne.
Bardzo wyczerpująca wypowiedz, musiała cię chyba kosztować mnóstwo potu i łez. Tak jak mówiłem, idz zobacz czy nie musisz lekcji odrobić.
Bardzo wyczerpująca wypowiedz, musiała cię chyba kosztować mnóstwo potu i łez. Tak jak mówiłem, idz zobacz czy nie musisz lekcji odrobić.
Ciekawe. Coś jeszcze?
Cześć mam 15 lat,i ostatnio kupiłem grę Overwatch w chwili napisania tego tematu mam 14 poziom i szukam ekipy lub osoby który by mogła ze mną grać.Mikrofon mam sprawny więc ts3 lub skype nie ma problemu.Mój battle tag to Szaman#4536.