Szukam ekipy pod MVP bardziej niż PVP do TIBII 7.4

Jak w temacie (nie reklamuje żadnego otsa), po prostu szukam ekipy, a resztę info na PW.

Aktualnie od południa do wieczora przebywa tam około 400-600 osób online bez mc, botów etc. Posiadają własną wikipedię, wówczas możesz łatwo zaznajomić się z ich gospodarką i systemem gry.

Osobiście mam itemy na rooku których użyczę do jego przejścia. Nie posiadam dużego lvla, bo nie gram 24/7 mam pracę, dom, kobietę, a ots to rozrywka.

Zapraszam!

exp/skill/loot x1

Jak z płatnym kontem, kupuje się za $?

Jak z płatnym kontem, kupuje się za $?

tak, ale za 7-8k kupisz premium rose która daje 30dni premium, jednak żeby go zdobyć musisz być albo bardzo dobry i kumaty, albo nieźle się natrudzić.

Poza tym niezłe hajsy trzepie się sprzedając postacie, itemy, kasę na allegro. 1cc kosztuje 17-18zł.

Mógłbyś wysłać adres servera na pw ? oraz swoj nick

Mógłbyś wysłać adres servera na pw ? oraz swoj nick

gotowe.

Także mogł bym prosic o ip?Jesli serwer by mi przypadl do gustu to chetnie dolacze do ekipy. : )

Jesli ktos gra niech napisze moze poskilujemy na Sobie moj nick to Disconnect

Mogę spróbować :), proszę o link do strony.

Nigdy nie grałem w Tibię, jeżeli jednak ktoś podejmie się tego zadania i mnie wprowadzi do świata gry, z chęcią sprawdzę.

Podaj informacje na pw ;).

gotowe :)

Podaj informacje na pw .

chyba wiem o jaki serv chodzi :D stary ale jary :D lecz jak by to była pomyła to lepiej proszę pw :) chętnie pogram jest jakaś ekipa ?

Zawsze można spróbować i odświeżyć trochę pamięć :) Poproszę o namiary :)

Jak w temacie (nie reklamuje żadnego otsa), po prostu szukam ekipy, a resztę info na PW.

Aktualnie od południa do wieczora przebywa tam około 400-600 osób online bez mc, botów etc. Posiadają własną wikipedię, wówczas możesz łatwo zaznajomić się z ich gospodarką i systemem gry.

Osobiście mam itemy na rooku których użyczę do jego przejścia. Nie posiadam dużego lvla, bo nie gram 24/7 mam pracę, dom, kobietę, a ots to rozrywka.

Zapraszam!

exp/skill/loot x1