Szukam ekipy;)

Tak więc zamierzam grac w Tales Of Pirates 2 (grałem w 1) i szukam graczy do gry bo samemu tak nudno.

Dopiero zaczynam grać a tak szczerze jeszcze nie zacząłem. LVL nie jest ważny nawet było by lepiej gdyby był trochę większy i mnie pod expił. Serwer na jakim chce grac to Angelic & Hurricane Sea jest tam polska gildia i sporo polaków;)

pier**le kolejne dziecko gra w zje**** gre.

warn_ico.png
Dwa warny, jeden za obraze innego usera, a drugi za brzydkie slowo.-Dzz'
pier**le kolejne dziecko gra w zjebaną gre.

Termin "kultura" widzę obcy jest dla Ciebie.

@Blazzer

Sam masz nie więcej niż 13 lat to się nie odzywaj... Ja to do takich nie mam sił już mogli by zostać przy tej tibii albo metinie.

@TOPIC

A co do gry to wiem, że jest w niej nie mało polskich gildii i to naprawdę z dobrym community! Przed formatem byłem i widziałem że polscy gracze się tam rozwinęli i prowadzą bardzo dużo polskich gildii. Co mogę więcej powiedzieć?

Zapraszam do gry!

Ta BlaZZeR12 widać, że lubisz zbierać warny. W temacie z szukam mmo kilka tu też już przeginasz. Kolego jak sobie chcesz ulżyć to walnij głową kilka razy w ścianę a nie obrażasz ludzi poważniejszych od Ciebie. To jest karygodne. A co do ekipy to zapraszam do klimatycznego Requiem Momento Mori. Naprawdę warto.

W Requiem zbiera nas się spora i sympatyczna grupka. Jeżeli nie razi Cię rozlew krwi i latające kończyny to zapraszamy :)

Ta BlaZZeR12 widać, że lubisz zbierać warny. W temacie z szukam mmo kilka tu też już przeginasz. Kolego jak sobie chcesz ulżyć to walnij głową kilka razy w ścianę a nie obrażasz ludzi poważniejszych od Ciebie. To jest karygodne. A co do ekipy to zapraszam do klimatycznego Requiem Momento Mori. Naprawdę warto.

Requiem Momento Mori gdzieś mam nawet instalke do tej gry, grałem trochę ale mnie nie wciągnęła, sprawdzę może przybyło trochę graczy. Xaorus na jakim serwerze grasz i jaki masz nick?

Requiem Momento Mori gdzieś mam nawet instalke do tej gry, grałem trochę ale mnie nie wciągnęła, sprawdzę może przybyło trochę graczy. Xaorus na jakim serwerze grasz i jaki masz nick?

Wszyscy gramy na hammerine.

Ok wpadnę dzisiaj macie może jakąś gildie?

Ok wpadnę dzisiaj macie może jakąś gildie?

Zamierzamy założyć (a dokładniej Xaorus) ale potrzebujemy minimum 9 ludzi by "dostać pozwolenie" na jej założenie :)

Jest też o tym temat na forum >>o tutaj<<

Temat do zamknięcia.

Requiem :D

Tak więc zamierzam grac w Tales Of Pirates 2 (grałem w 1) i szukam graczy do gry bo samemu tak nudno.

Dopiero zaczynam grać a tak szczerze jeszcze nie zacząłem. LVL nie jest ważny nawet było by lepiej gdyby był trochę większy i mnie pod expił. Serwer na jakim chce grac to Angelic & Hurricane Sea jest tam polska gildia i sporo polaków;)