Szukam Ekipy

Cześć szukam ekipy do jakiejś dobrej gry. Moje propozycje są w ankiecie jaką z nich chcecie głosować . Jak komuś nie podobają się gry z listy dajcie mi swoją propozycje

Wymagania do ekipy

Ts3 i Mikrofon !

Ja chętnie bym pograł z jakąś zgraną grupką w Age of Conan. Gra jest teraz free to play, fakt że ma ograniczenia ale do 80lvl'u nie przeszkadzają zupełnie w grze...

Wbrew tego co mówią po przejściu na system free to play do gry przybyło sporo graczy, jest z kim grać...

A system non-target, walka, fabuła i rozwiązania zastosowane w grze naprawdę dają mega frajdę z gry...

Jeżeli kogoś odstrasza to że jest tylko kilka klas, a reszta jest zablokowana, to można kupić na allegro kluczyk za 16,90 zł, odblokowuje wszystkie postacie i mamy konto premium na miesiąc :)

Po wygaśnięciu premium postać którą stworzyliśmy nie znika, mimo tego że jest zablokowana, nadal możemy nią grać :)

Myśle że się opłaca...

Ja bym zagrał w L2 ALE jestem zieloniutki w tej grze

Takie pytanko Ile Aoc wazy ?

Ja także chętnie zagrałbym w AOC. A co do wagi, to waży chyba jakieś 12GB.

Szczerze mówiąc nie wiem ile waży AoC bo mam go na płycie, kiedyś grałem w płątną wersję, ale zdaje mi się że jak napisał kolega wyżej około 12GB + patche...

Gra naprawde oferuję świetną rozgrywkę zarówno PvE jak i PvP, z tym że preferował bym serwer PvE, na którym PvP jest tylko w wyznaczonych lokacjach...

Ale na temat serwera już byśmy się wspólnie dogadali...

Jeszcze tylko zapytam czy będziecie kupowali ten kluczyk czy będziecie grać postaciami free? Bo trzeba jakoś dobrać mniej wiecej postacie żeby latać w party przyjemnie... i zaleznie od tego kto będzie kim grał, ja bym się dostosował :)

Bo w sumie te najważniejsze postacie są odblokowane, czyli: Barbarian, Demonologist, Guardian, Priest of Mitra...

Ja proponowałbym zagrać w stare dobre MU na globcu :)

Widzę że temat rozszedł się po kościach... Ale chciałem zapytać kto chciałby grać w Age of Conan... Bo dzisiaj go zainstaluję, zrobię update, kupie kluczyk i od jutra można by było zacząć... Nie mówię tu o organizowaniu gildii ale o grze w party, żeby miło i przyjemnie się grało :)

Dla osób które może jeszcze nie wiedzą, AoC przeszedł na system f2p i da się grać spokojnie za darmo...

~Nakaccu, nie da się grać w AoC spokojnie, no i nie ma f2p tylko freemium a to duża różnica :P

Już dawno bym atakował tą grę jakby była "jadalna", bo AoC nie jest godny [moim zdaniem] abonamentu.

@edit

Po rozmowie z Nakaccu - faktiko da się grać, freemium zostało lekko zmienione. W dodatku aby ominąć limity wystarczy kupić na starcie keya [max 17zł] i tworzenie wszystkich postaci dostępne jest na 30dni [po wygaśnięciu premki postacie podobno zostają].

Zatem ja wstępnie się piszę, przynajmniej oblookam wszystkie postacie, 17zł to niedużo a może akurat tytuł ciekawszy od L2 [dlaczego o tym wspominam, ponieważ obecnie w to "pocinam"]. Co do tworzenia konta i ściągania clienta - na pewno dopiero po sylwestrze :)

Pssssyt. Jeśli pvp i system w AoC jest tak fajne w Wrath of Heroes [znany jako warhammer arena] to gra na pewno jest kosmos.

Zainteresowane osoby zapraszamy do tematu z racji braku odzewu ze strony założyciela tematu.

Cześć szukam ekipy do jakiejś dobrej gry. Moje propozycje są w ankiecie jaką z nich chcecie głosować . Jak komuś nie podobają się gry z listy dajcie mi swoją propozycje

Wymagania do ekipy

Ts3 i Mikrofon !