Szukam fajnego anime Sci-fi fantasy

Siemka poszukuję anime sci fi fantasy

Najlepiej podobnego do sao(chodzi o anime które jest w świecie gry)

Albo podobnego do Fairy tail(Anime w którym na 1 miejscu jest magia)

Oglądałem

hxh,bleach,accal world,naruto,fairy tail,log horizne,sao

Polecam No Game No Life, ostatnio ogladalem, bardzo przyjemne imo.

Log Horizon tez w swiecie gry (mmorpg), podobne do SaO, mniej romansu, wiecej elementow mmorpg.

Black Bullet ;3

Mahouka Koukou no Rettousei ,

No Game No Life,Log Horizon,Black Bullet oglądałem :D

Zobaczę propozycję pyyrcio12

Jak znacie jeszcze jakieś fajne tytuły to piszcie

Beelzebub

ao no exorcist

Moze Code Geass? Jedno z najlepszych anime jakie ogladalem. Klimaty scifi / mecha - chociaz sam za takimi nie przepadam i bylem nieco zniechecony to po obejrzeniu kilku odcinkow bardzo sie wciagnalem, sam setup nie jest istotny odnosnie fabuly, mecha jest tylko dodatkiem, bez ktorego mogli sie obejsc.

HunterxHunter

Magi

Fullmetal Alchemist: Brotherhood

także polecam code geass jedno z najlepszych anime jakie wgl powstały

Btooom! - Pasuje do twoich wymogów. http://www.anime-shinden.info/20830-btooom-online.html

Jeśli oglądasz naruto , bleach i FT. To może One Piece

świat gry mmo- /root -sprawdź sobie na wikipedii czy jakimś forum kolejność, niektóre sezony tego anime są dziwne zrobione i mogą wydawać się głupie a niektóre są ok ;)

Dobra dzięki za propozycje

One pince też oglądam zapomniałem wpisać :D btoom już obejrzałem epick

code geass,Beelzebub,ao no exorcis oraz magi zobaczę

Dzięki za odp do zamknięcia

Obaczaj sobie to http://www.animeavenue.net/category/tokyo-ghoul/ co prawda dopiero sa 3 ~~ epki ale epic

Hmmm fajna propozycja dzięki lucky :D

Level E jest to specyficzne anime oglądając początek liczyłam na coś innego i przerwałam w połowie, ale później obejrzałam całość i stwierdziłam że jest bardzo dobre, śmieszne i s/f :)

.hack// klasyka :)

Code Geass obejrzałam do 2 sezonu, ale i tak było fajne, są ludzie, którzy cie zabiją, jeśli stwierdzisz inaczej :P

Darker than Black jedno z lepszych anime jakie widziałam (a jest ich trochę), ma swój klimat i trzyma ciekawość w tobie co będzie dalej przez całą serie. Jest również 2 sezon, ale i tak nic nie pobije I.

Deadman Wonderland jedno z brutalniejszych jakie widziałam, samo w sobie anime xD jeśli lubisz bijatykę, skazańców walczących dla bogaczy jak kury na ringu obejrzyj.

Elfen Lied klasyk z dużą ilością krwi

Kakurenbo film pod horror, ale bardzo ciekawy jeśli się skupisz na tym co mówią :)

Jyu Oh Sei bardzo dziwne, stare, ale za razem fajne anime

Togainu no Chi również dla starszych odbiorców, o pewnej grze :)

Trigun kolejny klasyk w którym zrazi cie kreska, ale jesli przetrwasz 2 pierwsze odcinki pokochasz fabule dojdziesz do końca :)

Jak dla mnie z tej tematyki jedne z lepszych anime jakie możesz sobie obejrzeć :) Powodzenia :P

fajne anime można wymieniać godzinami :P wejdz np na animezone.pl i w ranking top 100 anime i wiekszość jest bardzo dobra ;)

Btw. uzywacie MyAnimeList? Jesli tak to postowac profile =)

Psycho-pass? Tyle, że tam się nie tłuką jak szaleni.

fajne anime można wymieniać godzinami wejdz np na animezone.pl i w ranking top 100 anime i wiekszość jest bardzo dobra

E tam nie ma tak dużo perełek , żeby wymienić :P A co chodzi o animezone to proszę cie połowa z tej topki to dla dziewczyn anime ;)

Wracając do tematu dodam jeszcze GTO , kreska trochę stara , ale uwierz mi na słowo , że zakochasz się w tym anime. I będziesz prosić boga o takiego wychowawcę xD

I zwrócę się do was z prośba wymieńcie jakieś dobre tytuły , tyle ze bardziej nowe. Bo obejrzałem dość dużo i większość co podaliście do oglądałem po 2, 3 razy xD