Szukam fajnego darmowego mmorpg

Tak jak w temacie szukam fajngego mmorpg z grafa 3D, cos w stylu Guild Wars (tylko bez ograniczenia lvl), Metin 2 (tylko zeby sie tak szybko nie nudzilo), Lineage 2 (tylko zeby bylo darmowe, PS. niechce grac na prywatnych servach w Lineage 2) no plus duzo questow, nie zaduze mapy (Guild Wars), ale tez nie za male (Metin 2) we wszystkie wymienione gry gralem (oprocz Lineage 2 (niechce mi sie kupowac xD)), no i wiecej pomyslow zeby cos tam bylo mi brak no by byl jeszcez swietny klimat gry powiedzmy cos w stylu Metin 2 np. Szamanka (wachlaze), no jakies bardziej w stylu chinskim (???), japonskim (???) niewim jak nazwac stym Metina 2 xD, zeby pyla profesja magujaca ;P albo cos jak w Guild Wars luczniczka no to na tyle dzieki za odpowiedzi ;)

P.S. Czytalem ze Guild Wars to nie mmo ale bardzo jest do mmo podobne mimo iz nie wiem czemu to nie jest mmo xD

--EDIT--

Mam bardzo sprecyzowane oczekiwania co nie xD

Perfect World i wszystko jasne spelnia absolutnie kazde towje wymaganie:)

Ta fajnie tylko przeraza mnie wielkosc instali ponad 2 GB i pierwsze komentarze tej gry i mam pytanie bo niemam czasu przegrzebywac sie przez te wszystkie komentarze tej gry doczytalem sie o jkiejs wersji jezykowej innj niz angielska i polska czy jest wersja angielska lub polska (malo prawdopodobne ale zapytac mozna ;P) no domyslam sie ze warto sciagnac ale chodzi o jezyk klijenta mi jeszcze :)

--EDIT--

Jak dlugo sie czeka na link aktywacyjny bo niechce dojsc ????

Cabal online Dobra ilosc map nie za duze nie za male. Sporo Questow a raczej baaardzo sporo:D tylko nie pamietam czy byla klasa lucznika :P Ale chyba byla :D no i moze jeszcze RF Online tam tez jest sporo questow ale to juz gra z polaczeniem magi+przyszlosci :D

Klient jest angielski takze niema zmartwienia:D a te 2 giga to sporo ale mam zla wiadomosc... za okolo 2msc beda nastepne 2giga do sciagniecia:D

Ale ten link aktywacyjny do konta mi jeszcze nie przyszedl klijent i sie sciagal 5 h i co na marne ile mozna czekac co ??? Moze niech ktos powie jak to poprawnie zrobic ????

Trochę dawno tu nie pisałem ciekawe kto mnie jeszcze pamięta ;D piroko-l3 wiesz co ci powiem jak chcesz takiego mmorpg na stałe to przeznacz na to troszkę kasy ale już nie będziesz musiał szukać kup sobie wowa tak jak ja kupiłem wczoraj dzisiaj będe grał ;D albo graj w lineage lub w last chaos.

Wlasnie kasa caly moj problem ;P skad ja mam tu cos wziac xD na wowa albo lineage 2 ja ledwo kupilem GW xD i tylko jedna czesc

Ja gram w wow-a od 3 lat i juz mnie nudzi a co do linka aktywacyjnego jesli masz poczte na yahoo,gmail lub hotmail to na linka nielicz:)

mam na o2.pl ale nie dochodzi :/ probowalem sie zarejsetrowac tylko raz jak myslicie warto probowac kilka razy czy czekac ????

Mail dochodzi po 10 minutach zaloz maila na interi tam na bank dojdzie. Czy warto? sciaganie ponad 2 giga mowi chyba samo za siebie. Jersli zalozysz konto graj na serverze delphi i napisz do Mlotek wciagne cie do polskiej gildii beda ci z questami pomagac wyjasnia co i jak ogolnie fajnie i milo.

PS

Ja polecam grę Fury Online wcześniej była płatna ale udostępnili ja za darmo z możliwością konta premium :mrgreen: szczerze polecam

Tak jak w temacie szukam fajngego mmorpg z grafa 3D, cos w stylu Guild Wars (tylko bez ograniczenia lvl), Metin 2 (tylko zeby sie tak szybko nie nudzilo), Lineage 2 (tylko zeby bylo darmowe, PS. niechce grac na prywatnych servach w Lineage 2) no plus duzo questow, nie zaduze mapy (Guild Wars), ale tez nie za male (Metin 2) we wszystkie wymienione gry gralem (oprocz Lineage 2 (niechce mi sie kupowac xD)), no i wiecej pomyslow zeby cos tam bylo mi brak no by byl jeszcez swietny klimat gry powiedzmy cos w stylu Metin 2 np. Szamanka (wachlaze), no jakies bardziej w stylu chinskim (???), japonskim (???) niewim jak nazwac stym Metina 2 xD, zeby pyla profesja magujaca ;P albo cos jak w Guild Wars luczniczka no to na tyle dzieki za odpowiedzi ;)

P.S. Czytalem ze Guild Wars to nie mmo ale bardzo jest do mmo podobne mimo iz nie wiem czemu to nie jest mmo xD

--EDIT--

Mam bardzo sprecyzowane oczekiwania co nie xD