Szukam fajnego serwera minecraft

Macie jakiś ogarnięty serwer survival do polecenia?

Taki na którym praktycznie cały czas są ludzie z ktorymi mozna pograc

Rpgi,joby i tego typu rzeczy mile widziane.

Pczywiscie serwery premium.

Czy do kazdego serwera premium trzeba zakładać konta na stronkach serwerów?

Nie każdy serwer premium posiada WL, wiec nie.

Zapraszam Cię na gerissmt2 na razie trwają prace, ponieważ serwer przechodzi na survival.

Jedyne co go skreśla to to ze jest non-premium, lecz jest masa osób z premium.

Łap linka www.kmfteam.fora.pl

do tego dodam że serwer bez vipa najlepiej, ostatnio gdzies widziałem temat z fajnym serwerem premium ale non vip z podziałem na joby etc

Tutaj "jest" VIP, tylko że nikt go nie ma na razie (tylko testowany jest) i jedynym jego udogodnieniem jest/będzie możliwość założenia gildii.

tak w ogole jak podaje dane do whitelisty to musze podac nazwe konta do minecraft?

ktos jeszcze poleci jakies serwery na `1.2.3 wersje(najnowsza)?

Może poleć serwery Non-premium lepiej. Będzie ich pewnie więcej, a i każdy sobie na nim pogra. No chyba, że macie jakieś konto Premium do oddania :))

Hej, dołączam się do pytania i może być serwer na hamachi, ale wiadomo wole premium :P, byle by to nie był jakiś survival czy coś takiego żałosnego bo w to mogę pograć z dziewczyną :D

ja mowie wlasnie o premium rp albo survival, najlepiej bez vipow, i z jakimis ludzmi na serwie, jest duzo ciekawych serwow ale na 1.1 albo sa w trakcie przebudowy na 1.2 ;p

tak w ogole jak podaje dane do whitelisty to musze podac nazwe konta do minecraft?...

Zapisując się do WhiteListy podajesz nick którego będziesz używał.

I tylko on Cie kwalifikuje na serwerze.

Jakbyś spróbował wpisać inny nick, to po prostu WhiteLista Cie nie dopuści do rozgrywki

A co do serwera na 1.2

Myślę, że jest trochę za wcześnie...

spróbuj na jakichś oficjalnych typu: mycraft.pl mcsite.pl

A jeżeli chodzi o znalezienie serwera bez "donorów" to może być ciężko bo to zazwyczaj główny zysk serwera, który i tak cały przeznaczają na hosting...

Sam jestem w trakcie tworzenia serwa i nie widzi mi się wykładanie ok 50 zł miesięcznie z własnej kieszeni. :/

Polecam rolecraft.pl

Serwer survival ale bedzie hardcore, jak wyjdą pluginy.

Na serwerze jest klimat itd...

Zapisując się do WhiteListy podajesz nick którego będziesz używał. I tylko on Cie kwalifikuje na serwerze.Jakbyś spróbował wpisać inny nick, to po prostu WhiteLista Cie nie dopuści do rozgrywki

Dalej nie czaje, wg. tego moge zrobić sobie zalozmy nick Trarara podczas gdy mam login z minecrafta Nomomo??

Niby jakby to miało działać, potem jest tak jakby dodatkowe logowanie jakies czy co?

Nie, nawet nie moze byc bo wchodzac na serw odrazu pisze "nie jestes na whiteliscie"

@Edit nie wazne, widze ze musze podawac te "nomomo" z przykladu...

Nie będę zakładał nowego temat i też się podepnę: ) Szukam serwera najlepiej FB z wojnami na frakcje/gildie; ) Jeśli ktoś gra na takim mam skype ts gg więc mogę się dołączyć.

Macie jakiś ogarnięty serwer survival do polecenia?

Taki na którym praktycznie cały czas są ludzie z ktorymi mozna pograc

Rpgi,joby i tego typu rzeczy mile widziane.

Pczywiscie serwery premium.

Czy do kazdego serwera premium trzeba zakładać konta na stronkach serwerów?