Szukam filmu

jakiś czas temu przypomniałem sobie o filmie, który kiedyś dawno temu widziałem w tvp. Opowiadał równolegle tragiczne historie chyba nie spokrewnionych ze sobą ludzi. Film dział się, o ile dobrze pamiętam, na przestrzeni jednego dnia, podczas którego działy się właściwie same tragedie, a bohaterom waliło się życie. Pamiętam, że jeden bohater/-ka miała wypadek na takiej typowo amerykańskiej autostradzie chyba gdzieś pod koniec filmu.

Nie wiem jak się skończył, bo chyba go nie doobejrzałem wtedy.

Ktoś może zna/pamięta taki tytuł? ;x

hm brzmi to jak jeden dzień z mojego życia :P i nie jest to tytuł filmu

prosiłbym o więcej szczegółów mogą być mniej znaczące byle by tylko skojarzyć film ( bo jak dla mnie jest to zbyt mało informacji : / )

pamietam 2 bohaterki, choc nie wiem czy nie bylo wiecej. Historia byla pokazywana raz z perspektywy jednej, raz z drugiej. Chodzilo ogolnie o to, ze wszystko sie od poczatku do konca pierdo... psulo. Gdzies pod koniec pamietam ten jeden wypadek i, choc moge sie mylic, tej drugiej wyskoczyla jakas choroba. Sadzac po tematyce filmu, ktora zapamietalem - jakas smiertelna. Nie pamietam czy te bohaterki byly jakos polaczone ze soba, ale byc moze pracowaly gdzies razem. Moze w jakiejs korporacji na roznych poziomach - jedna gdzies jako robol, a druga jako prezes/kierownik czy cos. Ale moze tylko mi sie cos pomylilo z innym filmem/serialem, wiec tego jako pewniaka w poszukiwaniach bym nie bral.

Film raczej na pewno amerykanski. Nie powiem, ze aktorzy nieznani, bo naprawde nie pamietam.

jakiś czas temu przypomniałem sobie o filmie, który kiedyś dawno temu widziałem w tvp. Opowiadał równolegle tragiczne historie chyba nie spokrewnionych ze sobą ludzi. Film dział się, o ile dobrze pamiętam, na przestrzeni jednego dnia, podczas którego działy się właściwie same tragedie, a bohaterom waliło się życie. Pamiętam, że jeden bohater/-ka miała wypadek na takiej typowo amerykańskiej autostradzie chyba gdzieś pod koniec filmu.

Nie wiem jak się skończył, bo chyba go nie doobejrzałem wtedy.

Ktoś może zna/pamięta taki tytuł? ;x