Szukam filmu

Szukam jakiegoś dobrego filmu anime z dobrym napier****niem (coś podobnie do naruto) Polskie napisy, możliwość pobrania :)

w Vampire Hunter D jest fajna klimatyczna akcja :) i to mój faworyt, ale napierdzielanki takiej jak w naruto to nie znajdziesz bo to inne uniwersum

Może Bleach ewentualnie Soul Eater, lub Fairy Tail. Wszystkie te tytuły mają podobny styl co Naruto i tak jak Naruto, są całkiem długimi tasiemcami ( Bleach jest chyba ciągle wydawane, Fairy Tail ma ponad 170 odcinków i niedługo ma być wznowiona emisja nowych odcinków, zaś Soul Eater ma ponad 50 odcinków ).

Może Bleach ewentualnie Soul Eater, lub Fairy Tail. Wszystkie te tytuły mają podobny styl co Naruto i tak jak Naruto, są całkiem długimi tasiemcami ( Bleach jest chyba ciągle wydawane, Fairy Tail ma ponad 170 odcinków i niedługo ma być wznowiona emisja nowych odcinków, zaś Soul Eater ma ponad 50 odcinków ).

Było pisane o filmie, a nie o odcinkowcu :P

ludzie film, nie odcinki :D pełnometrażowy

Sorki nie doczytałem. A co do filmów to wszystkie kinowe Dragon Ball ( trochę inny klimat, ale naparzanka jest ). Bleach też ma filmy pełnometrażowe ( chyba 4 o ile dobrze pamiętam ). Do tego jeszcze Final Fantasy ( Advent Children i The Spirits Within ), klimatem odstaje, ale są to naprawdę dobre filmy, z niezłą akcją.

Najlepszy film anime jaki kiedykolwiek ogladalem to Sword of the stranger. goraco polecam ;)

Kinówka Fate/Stay-night "Unlimited Blade Works".

Możesz obadać Afro Samurai, bitwy na miecze, dobra muzyka i SLJ podkłada głos

Bleach kinówki (w okolicach 2h)

Bleach: Diamond dust rebelion

Bleach: Memories of Nobody

Bleach: Fade to black

Bleach: Jikogu-Hen

Nie znam wielu bleach to szajs naruto tez gówniane opowieści ostatnio ogladalem Dragon Balla Battle of Gods i nie był zły

z tego co oglądałem mogę polecić

- Afro Samurai

- Sword of the Stranger

- Kara no Kyoukai (seria filmów, coś walki jest z fajnymi efektami)

- Berserk (3 filmy narazie, bardzo polecam)

- Towa no Quon (seria filmów)

to ja ci polecę taki film Tekken: Blood Vengeance jest sporo walki w końcu to uniwersum Tekken'a

Wszystkie kinówki Dragon Ball'a

Zdecydowanie Final Fantasy: Advent Children no i ostatnia kinówka Bleacha - Hell Chapter. ;)

Tengen Toppa Gurren Lagann: Gurren-hen

Tengen Toppa Gurren Lagann: Lagann-hen

Dwa pełnometrażowe filmy które zawierają w sobie całe TTGL, Gurren-hen to cały pierwszy sezon (jako jeden film, ofc) Lagann-hen to caluśki drugi sezon.

Szukam jakiegoś dobrego filmu anime z dobrym napier****niem (coś podobnie do naruto) Polskie napisy, możliwość pobrania :)