Szukam fps

Skreślanie cs:go jest dziwne ale ok :) Arma 3 to świetna gra z wieloma trybami rozgrywki i modami, tony zabawy na dobre godziny. Insurgency też bardzo miła gierka. Poza tym hm.... gotham city impostors była swego czasu bardzo miła ale nie wiem jak teraz sytuacja ;).

Skreslilem z listy CS GO dlatego ze go posiadam a chce poszukac dobrego fps ktory przypadnie mi do gustu:) dlatego testuje

Hm... w takim razie jeśli sprzęt na to Ci pozwoli, a Ty sam nie masz oporów przed poznaniem nowego i możesz poświęcić chwilę na "rozgryzienie" mechaniki to Arma 3 polecam raz jeszcze. Sam zakładałem temat dziś z próbą zorganizowania jakiejś grupki do wspólnej gry (co prawda tu nikt nie odpisał ale chłopaki z którymi gram w CS:GO właśnie ściągają armę - jest nas jak na razie 3 i zapraszamy - mamy ts). Gierka jest do wyrwania za 65 zł (legalnie - jak chcesz podeślę Ci link do sklepu na priv). Co do samej gierki ma od groma modów i niejeden domorosły surwiwalista albo rasowy żołnierz znajdzie coś dla siebie. Nie słuchaj komentarzy, że w armie chodzi się po lesie i nic się nie dzieje. Owszem tak być może ale po 1 to ogromna przesada z tym co mówią po 2 z odpowiednią ekipą i podejściem nawet to może być emocjonujące i dające ogrom frajdy. Poza tym możesz zawsze olać takie mody i pograć w zwykłe king of hill w którym sieka jest non stop, a do tego graj jest tak skonstruowana, że wymusza i wynagradza nas za współpracę więc zawsze grasz z kimś. Do tego z tego co wiem w Polsce Arma ma całkiem spoko community organizujące eventy Co-opowe (przeszukaj sobie YT, klimat jak na prawdziwej wojnie).

Jeśli jednak szukasz czegoś zupełnie innego, chcesz dynamiki, zręcznościowości, esportu i tego esportowego skilla to polecam Ci TF2. Prawda jest taka, że Volvo swoimi dwoma tytułami wiedzie prym w świecie fpsów - Counter Strike GO - Team Fortress 2. TF jest gierką w chwili obecnej darmową. Jest to idealna kontynuacja moda do q1. Grafika komiksowa - z 'jajem'. Od groma ludzi w to gra. Dynamika jest miodna szybka ale dobrze wypośrodkowana (nie ma chaosu, chyba, że trafisz na jakiś turbo debili w teamie). Jest też typ coop, jakaś niby fabuła, częste aktualizacje i dropienie jakiś iteamków. Fajne jest też to, że jak na grę sięgającą korzeniami quake'a pierwszego mamy również szybkie poruszanie się z jakimiś tam podwójnymi skokami racket jumpami itd. Bym zapomniał w TF 2 mamy klasy postaci jest to: soldier, pyro, demoman, sniper, medic, scout, spy, heavy (chyba nikogo nie pominąłem).

Red Orchestra 2/Rising Sun - ktoś już polecał i ja w sumie nie tyle polecam co uważam iż możesz rozważyć. Gierka ciekawa - troszeczkę przypomina klasycznego (jeszcze dobrego, a nie to co ten shit teraz) CoDa 1/2. No i tu jest szkopuł który mnie właśnie od gierki odrzucił i nie pozwolił zostać przy niej na dłużej chociaż źle się na pewno nie bawiłem. Jako wieloletni gracz CoD 1 i CoD 2, czynny graz ClanBase nie mogłem jakoś przekonać się do gry która próbuje być dobrym CoDem ale nim nie jest. Ciężko mi to opisać słowami. Dla mnie trochę taki przerost formy nad treścią. Gra trochę sili być symulatorem 2 wojny światowej i być grą hard. Dla mnie najnormalniej w świecie jest po prostu na siłę utrudniona - zaczęła męczyć mechanika, a nie brak funu z gry.

Pozdrawiam :)

Witam szukam ciekawego fps moze byc f2p lub b2p wazne by gralo w to duzo ludzi :) CS GO odpada z listy :)