Witam szukam ciekawego fps moze byc f2p lub b2p wazne by gralo w to duzo ludzi CS GO odpada z listy
Szukam fps
Heroes and Generals , Project Reality, Dirty bomb
Cod, BF
Insurgency
Z darmowych mogę polecić Dirty Bomb, a z płatnych to tak jak kolega wyżej czyli Insurgency.
Mogę polecić Dirty Bomb!
Polecam Planetside 2 taki nietypowy, ale epicki.
zobacze planetside mam nadzieje ze znajde jakis polski outfit
SKILL
SKILL, Dirty Bomb
Tylko S.k.i.l.l
jak nie cs go zostaje druga szkoła fps czyli quake live reszta to taka uboższa wersja/clon csa/bfa/coda
Może Crossfire lub A.V.A.
Battlefieldy, ale niedługo będą zamykane. (chodzi mi o te darmowe)
Ja od niedawna pykam na Steami w Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer. Kozak grafika, niezła grywalność (64 osobowe serwery) i meeega klimat II WŚ. Polecam
tylko Arma 3! reszta to arcadowe gnioty i p2w
Polecam BF3, jeszcze sporo ludzi gra i lepszy niż BF4
Narazie zainstalowalem planetside 2 mega wciaga i duzo akcji:) a wieczorem sprswdze Dirty Bomb
Project reality 2, może nie jest to typowy FPS ale coś się strzela . Ludzie odpowiadający za ten mod postawili na realizm i grę zespołową, solowe bieganie i strzelanie do wszystkiego nie wchodzi tutaj w grę. Jeśli grasz to działasz jako drużyna i podlegasz pod dowództwo, co jest całkiem fajne. Serwery po 100 osób czyli potyczki 50v50, klasy bojowe, pojazdy itp. itd. http://www.realitymod.com/pr2 jeśli jesteś typowym CSowcem to nawet do tego nie podchodź.
SKILL special force, dobra strzelanka powinna się spodobać. Polecam jak najbardziej, są polskie klany można popykać rozgrywki klanowe.