Szukam fps

Witam szukam ciekawego fps moze byc f2p lub b2p wazne by gralo w to duzo ludzi :) CS GO odpada z listy :)

Heroes and Generals , Project Reality, Dirty bomb

Cod, BF

Insurgency

Z darmowych mogę polecić Dirty Bomb, a z płatnych to tak jak kolega wyżej czyli Insurgency.

Mogę polecić Dirty Bomb!

Polecam Planetside 2 taki nietypowy, ale epicki.

zobacze planetside :) mam nadzieje ze znajde jakis polski outfit :)

SKILL

SKILL, Dirty Bomb

Tylko S.k.i.l.l

jak nie cs go zostaje druga szkoła fps czyli quake live reszta to taka uboższa wersja/clon csa/bfa/coda

Może Crossfire lub A.V.A.

Battlefieldy, ale niedługo będą zamykane. (chodzi mi o te darmowe)

Ja od niedawna pykam na Steami w Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer. Kozak grafika, niezła grywalność (64 osobowe serwery) i meeega klimat II WŚ. Polecam :)

tylko Arma 3! reszta to arcadowe gnioty i p2w

Polecam BF3, jeszcze sporo ludzi gra i lepszy niż BF4 :P

Narazie zainstalowalem planetside 2 mega wciaga i duzo akcji:) a wieczorem sprswdze Dirty Bomb

Project reality 2, może nie jest to typowy FPS ale coś się strzela :D. Ludzie odpowiadający za ten mod postawili na realizm i grę zespołową, solowe bieganie i strzelanie do wszystkiego nie wchodzi tutaj w grę. Jeśli grasz to działasz jako drużyna i podlegasz pod dowództwo, co jest całkiem fajne. Serwery po 100 osób czyli potyczki 50v50, klasy bojowe, pojazdy itp. itd. http://www.realitymod.com/pr2 jeśli jesteś typowym CSowcem to nawet do tego nie podchodź.

SKILL special force, dobra strzelanka powinna się spodobać. Polecam jak najbardziej, są polskie klany można popykać rozgrywki klanowe.