Witam.Szukam gier z co-opem żebym mógł pograć z kolega,każdy typ nas interesuje.Mój komputer wszysko uciągnie ale on ma laptopa:intel celeron 540 @ 1.86ghz,ram2gb,32bit,mobile intel 965.Z góry dziękuje.
Szukam gier co-op
Magicka, jeśli w nią grać to tylko w co-opie.
Left4Dead na Sourc'e ten silnik jest na tyle mobilny, stabilny że każdy słabszy sprzęt udzwignie wymagania ... Plus Left4dead 2 z wielkim updat'em zawierającym w sobie pierwszą część, plus wszystkie dodatki związane z promocją, uaktualnianiem drugiej części Polecam.
S.W.A.T 4 + dodatek Syndicate. Przez Lana można grać lub internet
Strona z grami Cooperative : http://www.co-optimus.com/system.php?id=4&page=0&sort=spc&direction=DESC
W Batlefield 3 jest 6 misjii kooperacyjnych, lecz twój laptopek go nie uciągnie, no chyba, że na maxymalnie minimalnych ustawieniach. Świetny Co-Op jest też w grach Lego.
saints row 2 , sainst row 3
Resident Evil 5
Nie wiem czy wiecie, ale on podał maszynę na której rzekomo ma grać. Zatem wszystkie propozycje są bez sensu, ponieważ to mu nigdy nie poleci.
Nawet gdyby była rozdzielność 80x60.
Zakup sobie klucz do D2 i ciesz się z gry Nie powinno Cie niczym rozczarować.
Mam jeszcze takie małe zapytanko: jakiś konkretny klimat/system związany z tą grą ?
No najlepiej żeby to była jakaś strzelanka,ale na kumpla laptopie mało takowych gier pójdzie.
szanujzielen Swat 4 bez problemu pójdzie i jest przy nim kupa zabawy
Boze co za idiota tu podal battlefield 3 czy resident evil 5. Wy czytacie te tematy czy nabijacie te posty.
Grafika ktora masz w tym lapku jest makabryczna. Nie wiem czy nawet SWAT 4 bedzie chodzic dobrze. Ale jak tak to mozesz sprawdzic starsze wersje Rainbow Six.
L4D nie ruszy. Nie na tej grafice.
Pod tym linkiem znajdziesz rozpiskę wszystkich gier z systemem Cooperative, który jest możliwy przy użyciu ustawień danej gry lub za pomocą specjalnego dla niej modu.
Ja polecam Dungeon Siege 2. Mnóstwo wspaniałej zabawy.
No i już klasykę Diablo 2 + dodatek Lord of Destruction. Klucze dostaniesz na allegro po masakrycznie niskich cenach.
Ja bym polecał cod bf 2 nie bad company tą starszą sniper elite L4D 2
No i oczywiscie klasyke Diablo II
Witam.Szukam gier z co-opem żebym mógł pograć z kolega,każdy typ nas interesuje.Mój komputer wszysko uciągnie ale on ma laptopa:intel celeron 540 @ 1.86ghz,ram2gb,32bit,mobile intel 965.Z góry dziękuje.