Szukam gier w stylu FF

Witam

Ostatnio zacząłem przechodzić serię Final Fantasy na swoim telefonie z Androidem.

Co prawda jestem dopiero w II części ale warto już wiedzieć jakie gierki przechodzić po skończonej serii.

A więc jakie podobne gry do serii Final Fantasy polecacie?

Chrono Trigger :wub: i Legend of Mana - tu już inny system walki.

firma kemco produkuje takie gry ale prawie wszystkie są płatne, reszta podchodzi pod rpg akcji + 2d np. S.O.L, darmowa z Kemco to np. RPG Asdivine Dios , i inne sam sobie poszukaj wszystkie sa w duchu final fantasy tzn turówki

Polecam grać w Final Fantasy Record Keeper. Poznasz zarys fabuły z każdej części, wszystkie postaci ze wszystkich FF (Wciąż dodawane), świetna gra. :)

w stylu jrpg które według mnie są dobre i porównywalne z FF to polecam serie Tales of ...(np Tales of Vesperia) jest ich ponad 15 już wiec nie będę wypisywał tych tytulow najłatwiej będzie wpisać Tales of w Google...innym fajnym tytułem jest Magna Carte 2...ogólnie tez mogę polecić serie Dragon Quest...a bo widzę ze ci ludzie piszą o grach na android ja tego nie zauważyłem i także nie podałeś ze mają być one konkretnie na telefon wiec podałem ci w ogóle gry na rożne platformy

Oki dziękuję.

Narazie muszę skończyć jeszcze serię FF.

Emulator GBA i ciśnij w Golden Sun. Epicki tytuł.

Witam

Ostatnio zacząłem przechodzić serię Final Fantasy na swoim telefonie z Androidem.

Co prawda jestem dopiero w II części ale warto już wiedzieć jakie gierki przechodzić po skończonej serii.

A więc jakie podobne gry do serii Final Fantasy polecacie?