Szukam gier w stylu

Witam poszukuje gier w stylu Fallout'a 3/NV, Stalker. Chodzi mi głównie o system w jaki zrobiona jest gra :

-Ekwipunek naszego bohatera (musi być dość dużo pancerzy oraz broni)

-Otwarty świat

-Shooter rpg

-Możliwość handlu jak w Falloucie lub Stalkerze

-Grafika jak w tych grach lub lepsza

Przypadły mi do gustu :

Fallout 3

Fallout New Vegas

S.T.A.L.K.E.R

Nie przypadły mi do gustu :

Far Cry 2

Mass Effect

Moze Borderlands 1,2 ?

Zobacze na 1 bo 2 m nie pójdzie. Czekam na dalsze propozycje.

Może Dead Space...

Mass Effect w 1 grałeś? Na starcie ciężko w to wejść, ale jak już wejdziesz to świata dookoła widzieć nie będziesz. Na początku mnie odrzucała strasznie aby potem wciągnąć i przejść 3 razy wszystkie części :). Może warto spróbować dać jeszcze jedną szansę?

Dead Space odpada. Zabardzo masakryczne jak dla mnie. Mass Effect przeszedłem 1, ale nie wiem może zerkne na 2, dużo lepsza od 1?

Ja polecam spróbować podejść jednak do Dead Space. Z początku również miałem obawy, lecz gdy pogra się trochę Ishimura wciąga i to totalnie :)

Dead Space odpada. Zabardzo masakryczne jak dla mnie. Mass Effect przeszedłem 1, ale nie wiem może zerkne na 2, dużo lepsza od 1?

Nie grałem w jedynke ale mam dwójkę i jestem bardzo zadowolony. Fabuła i dialogi miodzio.

Przejże gameplaye Mass Effecta 2 na yt, może się przekonam :D. W Dead Space nie, zabardzo masakryczne :P i nie lubie takich potworków z ludzi jakie tam są.

Zdecydowanie Borderlands. Ma wszystko czego szukasz, a do tego jest okraszona dawką dobrego humoru.

Chociaz w Borderze nie bawisz sie az tak w eksploaracje. Czasem gdzies ukryta skrzynka, ale nic wiecej. To wg mnie najwiekszy minus tej gry. Ale tytul polecam, bo jest serio dobry i dostarczy ci kupe zabawy.

Far Cry 3

Przejże gameplaye Mass Effecta 2 na yt, może się przekonam . W Dead Space nie, zabardzo masakryczne i nie lubie takich potworków z ludzi jakie tam są.

Skrytku :). Na prawdę polecam ci szczerze Dead Space :). Na początku wydaje się być bardzo strasznym tytułem to fakt, ale fabuła według mnie jest genialna. Poznawanie losów U.S.G ISHIMURA to na prawdę fajna sprawa. Oprócz tej gry polecam również BioShock szczególnie część 2. Klimat, i fabuła są wspaniałe :)

Metro 2033 / Metro 2033 last night (za jakiś czas wyjdzie)

To są dopiero produkcje godne uwagi. Skoro fallouty ci się spodobały to miłej gry :) Na Facebooku za polubienie czegoś dostawało się key na steam jak znajdę to dam link w edycie posta. (mi działało , a zrobili tak bo potem firmę THQ sprzedano na części)

Do Metra musze pc troche ulepszyc. DS odpada pisalem dlaczego, wiem jaka tam fabula itd. Lubie straszne gry wiec strach nie ma nic do gadania. Te potworki w DS mnie ,,obrzydzają". Zobacze na Bioshock'a.

Dzieki

Przeszedłem wszystkie części i mogę powiedzieć że dwójka jest najlepszą częścią serii, ach te emocje na finałowej walce :) Jeżeli jedynka Ci się podobała to dwójką będziesz zachwycony :)

Witam poszukuje gier w stylu Fallout'a 3/NV, Stalker. Chodzi mi głównie o system w jaki zrobiona jest gra :

-Ekwipunek naszego bohatera (musi być dość dużo pancerzy oraz broni)

-Otwarty świat

-Shooter rpg

-Możliwość handlu jak w Falloucie lub Stalkerze

-Grafika jak w tych grach lub lepsza

Przypadły mi do gustu :

Fallout 3

Fallout New Vegas

S.T.A.L.K.E.R

Nie przypadły mi do gustu :

Far Cry 2

Mass Effect