Szukam gier z kozacką grafiką na nowy komputer ;)

Ja od siebie polecam metal gear rising revengeance, grafika według mnie ładna, do tego oprawa muzyczna w starciach stoi na bardzo wysokim poziomie (dla mnie bardziej liczy się muzyka niż grafika ale co kto lubi)

Albo przegapiłem, albo nikt nie wspomniał o Devil May Cry 4 hack and slash o wg mnie przezarombistej grafice. Jest jeszcze część piąta, która jest kontrowersyjna, jeśli jednak pierwszy raz stykasz się z tytułem to i tak to olejesz.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Darksiders 2

Nie czytałem wszystkich postów więc może się powtórzyć, za co z góry przepraszam:

• Mortal Kombat (najnowsze)
  • Cryssis 3 + mody na grafikę
  • TES V + mody na grafikę
  • Brink może grafa nie kosi ale bardzo dużo skacze
  • DayZ - poczekaj aż skończą grę^^
  • Thief najnowszy
  • PayDay2
  • WatchDogs
  • Hitman najnowszy
  • Space Enginners
  • Wszystkie asasyny
  • DMC2
  • Residenty od 5 w górę

No i taki żarcik:

• McPixel
  • Terraria

Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na like ^^

Jeśli kolega prosi o stronki z download'em to ja może zaproponuję GW2. Z tym kompem i tak będziesz miał lagi w większych miastach na ultra, ale ujdzie. Jedna z najładniejszych gier w jakie grałem, może dlatego, że wbiłem tam więcej exp eksplorując Tyrię, niżeli walcząc. Polecam popatrzeć sobie na wodę i różne kryształki, takie szczególiki, a jak zachwycają.

Spróbuj z F2P Warframe, Vindictus, Star Wars: The Old Republic albo Ghost Recon Online. Jak szukasz pudełkowych, to najnowszy Battlefield :) albo Metro.

Ok czekam na dalsze propozycje :) Przetestuje napewno te bijatyczki typu Dishonored , Asasyny, oraz RPGi typu Wiedźmin :) Co do strzelanek to musze sie jeszcze zastanowic hehe :)

Chcę zobaczyć Armę 3 na full detalach w full hd na tym twoim sprzęcie, no i oczywiście jakie fpsy ;)

up@ przeciez arma duzych wymagan nie ma ^^ na swoim pc odpalilem w fullhp wszystko max tylko suwaki na jakies 3/4 i gra chodzila dobrze srednio 40fps minimum 28-30 wiec z arma nie jest tragicznie ;p ja polecam Skyrima z ENB i innymi modami ulepszajacymi grafe... sam wrocilem do skyrim i gram ciagle z ulepszona grafa i naprawde niesamowite efekty sa...^^ co do gier to

Max payne 3
crysis 3
gta 4 + mod na grafike tez niezle sie prezentuje
Metro
battlefield 4 ale bardziej bym polecil w multi wiecej wyciska z kompa
far cry 3
nowy need for speed
Batman: Arkham Origins
Deus Ex: Human Revolution
Tomb Rainder 2013

cos jeszcze wpadnie do glowy to dopisze ale ogolnie najbardziej polecam skyrim !!! :D tylko dobrze dobrac mody,enb a gra wyglada swietnie az chce sie grac sam mam ponad 140h przegrane ;]

Jeśli MMORPG też się łapią, to wspomnę o TERA. Z pewnością słyszałeś już nie raz i nie raz widziałeś chociaż materiały z gry. Jeśli nie, to wiedz, że grafika jest po prostu prześliczna. Co do gameplayu jednak są kontrowersje. A i w europie TERA jest pod skrzydłami jak to ktoś ładnie poprawił na portalu - Gay Factory ;)

No i podobny do TERY RaiderZ, który jednak w europie zwinął serwery, wiec można liczyć już w zasadzie głównie na wydanie hamburgerowe.

Główna różnica pomiędzy grafiką w obu grach polega na tym, że RaiderZ jest trochę bardziej w moim odczuciu zachodni, niż TERA no i mniej świeci. Choć RaiderZ zawsze był uznawany za takiego "słabiutkiego klona jeszcze słabszej gry". Jeśli jednak zechcesz sam ocenisz.

@down Grając w TERĘ miałem ciekawsze zajęcia niż oglądanie teksturek ziemii z bliska. Na mnie osobiście grafika, chociaż zbyt mocno świecąca, to zrobiła nadzwyczaj pozytywne wrażenie. Nie wspominając już o locie do Veliki (?), która to wyglądała niezwykle efektownie z zewnątrz.

up@ w teraz wcale nie jest taka grafika przepiekna ;p nie jest zla ale bez przesady.. tekstury ziemi czy trawy daje wiele do zyczenia a juz nie mowiac o optymalizacji :P (chyba ze u mnie cos nie tak i gra tak chodzi) a chodzi o to ze gram na maxa grafika jest przecietna a fps w granicy 22-28 a na instancjach 8-14 i nie tylko ja tak mam a kompa mam mocnego jeszcze w zadnej grze nie mialem tyle fps jak w tera nawet w neverwinter online w miescie mialem wiecej ^^ ale sama gre tez polece POLECAM TEZ

Blade & Soul mozna porac na pirackim servie atomix i sprawdzic ;]

Witam, mam zamiar zaniedługo sprawić sobie komputer, jego parametry wystarczą na to, aby poszły na nim wszystkie dotychczasowe gry na ultra detalach :)

Narazie chcę zagrać w;

-Wiedźmin 2

-Mirror's Edge

-Dishonored

-Tomb Raider 2013

-Torchlight 2

-Harry Potter Insygnia 1,2 + Książe Półkrwi (Bardzo lubie serie tych gier grałem we wszystkie poza tymi 3, bo nie pójdą na aktualnym sprzęcie :D)

Chciałbym abyście podali mi tytuły gier, które mają kozacką grafike abym miał w co ciupać na nowym sprzęcie ;)

Nie interesują mnie gry: Wyścigowe, Sportowe, oraz takie do których potrzeba stałego łącza typu Diablo 3, gdyż aktualnie posiadam mobilny internet z 8GB transferu, a więc raczej mi to nie wystarczy do dobrej rozgrywki w D3.

Pozdro, PolskiJoint.