Ja od siebie polecam metal gear rising revengeance, grafika według mnie ładna, do tego oprawa muzyczna w starciach stoi na bardzo wysokim poziomie (dla mnie bardziej liczy się muzyka niż grafika ale co kto lubi)
Szukam gier z kozacką grafiką na nowy komputer ;)
Albo przegapiłem, albo nikt nie wspomniał o Devil May Cry 4 hack and slash o wg mnie przezarombistej grafice. Jest jeszcze część piąta, która jest kontrowersyjna, jeśli jednak pierwszy raz stykasz się z tytułem to i tak to olejesz.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Darksiders 2
Nie czytałem wszystkich postów więc może się powtórzyć, za co z góry przepraszam:
- Mortal Kombat (najnowsze)
- Cryssis 3 + mody na grafikę
- TES V + mody na grafikę
- Brink może grafa nie kosi ale bardzo dużo skacze
- DayZ - poczekaj aż skończą grę^^
- Thief najnowszy
- PayDay2
- WatchDogs
- Hitman najnowszy
- Space Enginners
- Wszystkie asasyny
- DMC2
- Residenty od 5 w górę
No i taki żarcik:
- McPixel
- Terraria
Mam nadzieję, że pomogłem i liczę na like ^^
Jeśli kolega prosi o stronki z download'em to ja może zaproponuję GW2. Z tym kompem i tak będziesz miał lagi w większych miastach na ultra, ale ujdzie. Jedna z najładniejszych gier w jakie grałem, może dlatego, że wbiłem tam więcej exp eksplorując Tyrię, niżeli walcząc. Polecam popatrzeć sobie na wodę i różne kryształki, takie szczególiki, a jak zachwycają.
Spróbuj z F2P Warframe, Vindictus, Star Wars: The Old Republic albo Ghost Recon Online. Jak szukasz pudełkowych, to najnowszy Battlefield albo Metro.
Ok czekam na dalsze propozycje Przetestuje napewno te bijatyczki typu Dishonored , Asasyny, oraz RPGi typu Wiedźmin
Co do strzelanek to musze sie jeszcze zastanowic hehe
Chcę zobaczyć Armę 3 na full detalach w full hd na tym twoim sprzęcie, no i oczywiście jakie fpsy
up@ przeciez arma duzych wymagan nie ma ^^ na swoim pc odpalilem w fullhp wszystko max tylko suwaki na jakies 3/4 i gra chodzila dobrze srednio 40fps minimum 28-30 wiec z arma nie jest tragicznie ;p ja polecam Skyrima z ENB i innymi modami ulepszajacymi grafe... sam wrocilem do skyrim i gram ciagle z ulepszona grafa i naprawde niesamowite efekty sa...^^ co do gier to
Max payne 3
crysis 3
gta 4 + mod na grafike tez niezle sie prezentuje
Metro
battlefield 4 ale bardziej bym polecil w multi wiecej wyciska z kompa
far cry 3
nowy need for speed
Batman: Arkham Origins
Deus Ex: Human Revolution
Tomb Rainder 2013
cos jeszcze wpadnie do glowy to dopisze ale ogolnie najbardziej polecam skyrim !!! tylko dobrze dobrac mody,enb a gra wyglada swietnie az chce sie grac sam mam ponad 140h przegrane ;]
Jeśli MMORPG też się łapią, to wspomnę o TERA. Z pewnością słyszałeś już nie raz i nie raz widziałeś chociaż materiały z gry. Jeśli nie, to wiedz, że grafika jest po prostu prześliczna. Co do gameplayu jednak są kontrowersje. A i w europie TERA jest pod skrzydłami jak to ktoś ładnie poprawił na portalu - Gay Factory
No i podobny do TERY RaiderZ, który jednak w europie zwinął serwery, wiec można liczyć już w zasadzie głównie na wydanie hamburgerowe.
Główna różnica pomiędzy grafiką w obu grach polega na tym, że RaiderZ jest trochę bardziej w moim odczuciu zachodni, niż TERA no i mniej świeci. Choć RaiderZ zawsze był uznawany za takiego "słabiutkiego klona jeszcze słabszej gry". Jeśli jednak zechcesz sam ocenisz.
@down Grając w TERĘ miałem ciekawsze zajęcia niż oglądanie teksturek ziemii z bliska. Na mnie osobiście grafika, chociaż zbyt mocno świecąca, to zrobiła nadzwyczaj pozytywne wrażenie. Nie wspominając już o locie do Veliki (?), która to wyglądała niezwykle efektownie z zewnątrz.
up@ w teraz wcale nie jest taka grafika przepiekna ;p nie jest zla ale bez przesady.. tekstury ziemi czy trawy daje wiele do zyczenia a juz nie mowiac o optymalizacji (chyba ze u mnie cos nie tak i gra tak chodzi) a chodzi o to ze gram na maxa grafika jest przecietna a fps w granicy 22-28 a na instancjach 8-14 i nie tylko ja tak mam a kompa mam mocnego jeszcze w zadnej grze nie mialem tyle fps jak w tera nawet w neverwinter online w miescie mialem wiecej ^^ ale sama gre tez polece POLECAM TEZ
Witam, mam zamiar zaniedługo sprawić sobie komputer, jego parametry wystarczą na to, aby poszły na nim wszystkie dotychczasowe gry na ultra detalach
Narazie chcę zagrać w;
-Wiedźmin 2
-Mirror's Edge
-Dishonored
-Tomb Raider 2013
-Torchlight 2
-Harry Potter Insygnia 1,2 + Książe Półkrwi (Bardzo lubie serie tych gier grałem we wszystkie poza tymi 3, bo nie pójdą na aktualnym sprzęcie )
Chciałbym abyście podali mi tytuły gier, które mają kozacką grafike abym miał w co ciupać na nowym sprzęcie
Nie interesują mnie gry: Wyścigowe, Sportowe, oraz takie do których potrzeba stałego łącza typu Diablo 3, gdyż aktualnie posiadam mobilny internet z 8GB transferu, a więc raczej mi to nie wystarczy do dobrej rozgrywki w D3.
Pozdro, PolskiJoint.