Szukam gier z kozacką grafiką na nowy komputer ;)

Witam, mam zamiar zaniedługo sprawić sobie komputer, jego parametry wystarczą na to, aby poszły na nim wszystkie dotychczasowe gry na ultra detalach :)

Narazie chcę zagrać w;

-Wiedźmin 2

-Mirror's Edge

-Dishonored

-Tomb Raider 2013

-Torchlight 2

-Harry Potter Insygnia 1,2 + Książe Półkrwi (Bardzo lubie serie tych gier grałem we wszystkie poza tymi 3, bo nie pójdą na aktualnym sprzęcie :D)

Chciałbym abyście podali mi tytuły gier, które mają kozacką grafike abym miał w co ciupać na nowym sprzęcie ;)

Nie interesują mnie gry: Wyścigowe, Sportowe, oraz takie do których potrzeba stałego łącza typu Diablo 3, gdyż aktualnie posiadam mobilny internet z 8GB transferu, a więc raczej mi to nie wystarczy do dobrej rozgrywki w D3.

Pozdro, PolskiJoint.

Crysis 3

kampania bf4 ^^ może i krótka ale grafika na pewno jest jedna z lepszych

Bioshock Infinite

Crysis 3, Assassins Creed 4.

Skyrim z modami upiększającymi grafikę.

Nowy Hitman, Need for Speed Rivals, Total War Rome 2, nowy CoD

a i jeszcze jedno, za strzelankami też raczej nie przepadam.

Najlepiej coś w stylu RPG, jakiejś bijatyczki,

warn_ico.png
DOUBLE POST
~Leman

A podaj specyfikacje kompa jakiego będziesz miał,,,

Trine 2, co prawda nie jest to super uber hiper crysis bf4 grafika, ale jak dopalisz na max detalach to zobaczysz magię

po 1sze edytuj nie rob DP bo dostaniesz warna

Skyrim na modach graficznych
niedługo wiedzmin 3
wiedzmin 2 ma fajna grafe
no i myśle ze minecraft

GTA V zaniedlugo na Pc'tach bedzie dostepny :)

Chyba żartujesz, że HP insygnia śmierci jest grą wymagającą :D grałem we wszystkie części HP na kompie 9 -cio letnim...

Tak jak mówiłem, komputer będzie miał takie parametry, że wszystko pójdzie ;) . 2GB grafy GTX660, 8 GB RAM, Procek i5 4 rdzenie, 1 TB dysku. Wszystko pojdzie bez problemu, a co do Wiedźmina 3, to z tego co wiem ma wyjść dopiero we wrześniu, także jeszcze troszke sobie poczekamy... :P Polecajcie dalej cos w stylu Assasins Creed :P

Chyba żartujesz, że HP insygnia śmierci jest grą wymagającą grałem we wszystkie części HP na kompie 9 -cio letnim...

Kolego mój komputer aktualny ma 64mb grafiki, już Zakon Feniksa mi się zacinał :)

warn_ico.png
doublepost ~ blaumro

Dobra rada, nie dubluj postów bo poleci warn. A co do tematu, tak jak reszta polecam Wieśka, wszystkie części Batmana i Civilization V :)

@EDIT: Zapomniałbym o Assassin's Creed'zie.

Tomb Raider 2013 - w to polecam zagrać na początku nie zawiedziesz się

Polecam ci cała serie Assassins Creed

Bioshock Infinite

Tom Clancy's Splinter Cell® Blacklist

Hitman Absolution

Crysis 3

Batman Orgins, Arkham City,Arkham asylum

Darksiders

Mass Effect 3

Dead Space 3

Dragon Age 2

Mafia II

Far Cry 3

Sleeping Dogs

w lutym wychodzi Thief

Tak przyokazji znacie jakies stronki z torrentami, czy cos, gdzie moge te gry pobrac ?? najlepiej Po polsku jezeli istnieje wogole Polska wersja jezykowa tych gier ;) ja znam tylko [CIACH].pl ale tam jest pobieranie w partach, a wolałbym cały plik na raz najlepiej w jakimś torrencie który ma duzo Seed'ów.

warn_ico.png
Na tym forum nie tolerujemy piractwa
~Leman

Polecam Ci: BF4, Metro (obie części), Crysis, Tomb Raider, Skyrim, Bioshock, Dishonored, Assassin's Creed, Far Cry 3, Max Payne, Bulletstorm, Sniper ghost warrior 2, Sniper Elite V2, Wiedźmin .