Szukam gier :/

Mam depresje gracza bo nie mam w co grac...

mam laptopa

2x 1,78ghz

4gb ram

intel@hd Graphics

(tylko f2p)

Grałem w wowa(priv),gry gf,lola,dota,warfame,wot,,royalquest,unturned,terraria,starbound,matiny,tibie,mu,itd itp..wszystko co f2p na steam odpada bo gralem albo nie chodzi

Podpowie ktoś coś? bo już chyba grałem we wszystko... :(

Nie interesują mnie gry przeglądarkowe

Preferuje sandboxy,mmo,rpg,survival

Mam depresje gracza bo nie mam w co grac...mam laptopa2x 1,78ghz4gb ramintel@hd Graphics(tylko f2p)Grałem w wowa(priv),gry gf,lola,dota,warfame,wot,,royalquest,unturned,terraria,starbound,matiny,tibie,mu,itd itp..wszystko co f2p na steam odpada bo gralem albo nie chodziPodpowie ktoś coś? bo już chyba grałem we wszystko... Nie interesują mnie gry przeglądarkowePreferuje sandboxy,mmo,rpg,survival

Nie wiem czy w to grałeś bo nie wymieniłeś i napisałeś, że "chyba" we wszystko... sprawdź Aion, Lineage2, Rappelz, GW2

Pillars of Eternity, lord of xulima, divinity: original sin

Wiedźmin 1, Icewind Dale EE, Icewind Dale 2, Baldurs Gate EE

Pograj w karciankę od Blizzarda HearthStone, prosta jak konstrukcja cepa, ale daje mnóstwo frajdy.

Grałem w Aiona i L2 ale na pc, teraz na lapku mi to nie pójdzie a Aion ma chamskie ograniczenie aukcjonera

gw2 tym bardziej mi nie ruszy

rappelz odrzucił mnie ze 2 lata temu po godzinie gry

A w wiedzmina może zagram bo w 2 grałem na pc Jednak grałem w 1

Icewind Dale EE, Icewind Dale 2, Baldurs Gate EE hmm sprawdzę dzieki

A karcianka gralem, fajna fajna tylko trochę p2w

Powiem tak : duzo to nie powiedziales o karcie graficznej bo intel wydal ich z kilkanascie/kilkadziesiat :). Ja np na slabiutkiej mobilnej grafice z 4 serii od intela gralem i gralo sie dosc dobrze. Niby tylko 11 fps ale o dziwo zadnych scin nie ma, gorzej w miastach, tam to mordega ale to kwestia przyzwyczajenia sie. Dungi, raidy (w sensie world bossy), pvp chodzi bardzo plynnie i dobrze :). A czemu? Bo przy wiekszej liczbie graczy automatycznie sa efekty przycinane + modele postaci tylko podstawowe ale badzmy szczerzy - czy ktos idzie na world bossa popatrzec sobie na stroje graczy? Raczej nie xD. A juz na pewno nie z slabym kompem :). Tym bardziej ze gra jest "f2p" (grac mozna jednak sie szybciej znudzi - ot np nie mozesz wymieniac golda na gemy (waluta sklepowa), czy tam ograniczony w znacznym stopniu AH), wiec mysle ze nie zaszkodzi sprobowac :). A po szczegoly + ewentualnie dokladna nazwa karty graficznej podac to polecam napisac na pw :). Co do omowienia? Ot pare trickow odnosnie gw2 - np unparking cpu (to akurat do 99% gier sie przydaje), czy tam ustawienia graficzne tak by gra jakos wygladala, ale by nie bylo scin za duzych :).

Jak nie masz w co grać to znajdź KOGOŚ z kim będziesz grać... Wtedy nie jest ważne w co się gra. :)

Polecam dark souls od siebie, to singplayer rpg jednak wiele razy napotkasz się na graczy. Nie jest za darmo, ale można było kupić za 40zł w biedronce, na steamie(ja kupiłem na wyprzedaży) czy w innych sklepach też drogo nie jest. Ciekawa i wymagająca gra. Z mmo gw 2 jest teraz f2p, a jest w miarę dobre, a jak ci nie pójdzie to jedynka podobno jest też dobra.

Jade Dynasty i Star Warsy od BioWare

https://gameplay.intel.com/ tutaj chyba sprawdza sie czy gra pójdzie na twoim HD intelu

Icewind Dale EE, Icewind Dale 2, Baldurs Gate EE hmm sprawdzę dzieki

To sprawdź też Pillars of Eternity, bo to gra na zasadach i silniku Ice Wind'a i Baldura.

Dobra lecimy, głównie będą RPGi, bo sandboxów nie znam poza Minecraftem, survivali nie lubię, więc też nie znam, a MMO nie ma żadnych dobrych na rynku, w które byś nie grał.

Summoner

Bard's Tale

Neverwinter Nights 1 i 2

Gothic 1 i 2 z dodatkiem Noc Kruka, 3 i od biedy w czwórkę

Risen 1 i 2, a jeśli ruszy to w trójeczkę, bo jest najlepsza z serii moim zdaniem, choć i tak z Gothiciem nie ma szans

Mount & Blade Warband

Star Wars Knights of The Old Republic 1 i 2

Arcanum: Przypowieść o Maszynach i Magyi

The Elder Scrolls: Morrowind oraz TES: Oblivion (Skyrim jest najgorszy z całej serii)

Dragon Age: Początek

Mass Effect (jedynka powinna śmigać)

Fable 1 i tylko 1, trójkę omijaj z daleka

Two Worlds 1 i 2 (jedynka odpycha, dwójka jest ok)

Dungeon Lords

Dungeon Siege 1 i 2

X-COM Enemy Unknown (to najnowsze, albo jakieś starsze - każde UFO jest dobre)

Jeśli lubisz jRPG, to mam tego całą masę dla Ciebie.

Oto kilka z nich dla PC:

Final Fantasy 4,5,6,7,8

Breath of Fire 3 i 4

Last Remnant

Pod emulatorem do PlayStation jest ich znacznie więcej. Więc jeśli byś chciał to dorzucę więcej tytułów.

Z MOBA polecam Heroes of The Storm. Z tym, że nie wiem jak będzie Ci działał. Musisz sam sprawdzić. Gra wymiata.

Mam depresje gracza bo nie mam w co grac...

mam laptopa

2x 1,78ghz

4gb ram

intel@hd Graphics

(tylko f2p)

Grałem w wowa(priv),gry gf,lola,dota,warfame,wot,,royalquest,unturned,terraria,starbound,matiny,tibie,mu,itd itp..wszystko co f2p na steam odpada bo gralem albo nie chodzi

Podpowie ktoś coś? bo już chyba grałem we wszystko... :(

Nie interesują mnie gry przeglądarkowe

Preferuje sandboxy,mmo,rpg,survival