Szukam gierek

Szukam tym razem gier nie MMo, lecz survival-horron/akcja.

1. Coś w stylu starych części MoH, tylko że większy nacisk na wojnę. Multiplayer dla 2-5 osób (Wrogowie i sprzymierzeńcy sterowane komputerowo oprócz (do wyboru przez gracza) 2-5 postacie które są sterowane przez graczy).

2. Jakiś MultiPlayerowy survival-horror.

Obie gry muszą być stare (max. do 2003) roku, bo mój komputer już ledwo co wytrzymuję, a komputer kolegi ma 256Ram ;)

1. Coś w stylu starych części MoH, tylko że większy nacisk na wojnę. Multiplayer dla 2-5 osób (Wrogowie i sprzymierzeńcy sterowane komputerowo oprócz (do wyboru przez gracza) 2-5 postacie które są sterowane przez graczy).

Hidden and Dangerous, na dodatek wersje Deluxe można ściągnąć legalnie za darmo, tu masz więcej info o samej grze:

http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=1649

Widok wprawdzie jest TPP, ale w trybie celowania przechodzi na FPP.

Gameplay z pierwszej misji:

left4dead

left4dead
Obie gry muszą być stare (max. do 2003) roku, bo mój komputer już ledwo co wytrzymuję, a komputer kolegi ma 256Ram

Nie wiem czy multiplayer ale gra dość fajna jeśli chodzi o survival-horror masz gościa zabijasz zombi itd.

Gra dość stara ale może ci przypaść do gustu painkiller ale są różne części.

Może seria Resident Evil ?

Możesz z neta zassać choćby Resident Evil 2. Gra już dość wiekowa, ale klimatem miecie kieprawego Resident Evil 5. :)

A to, że wiekowa to chyba plus, bo będzie Ci śmigać aż miło. Akcji w Resident Evil 2 nie brakuje, ale i występują liczne zagadki. Gra oferuje świetną ścieżkę dźwiękowa ( muzyka i odgłosy zombiaków są rewelacyjne ) jak i świetny ponury klimat.

UP@ Painkiller to raczej Fpp, czysta rzezanina. Tam się nie wystraszy, a i przygody nie przeżyje. Gra czysta pod wyłączenie mózgu. :)

Może seria Resident Evil ?Możesz z neta zassać choćby Resident Evil 2. Gra już dość wiekowa, ale klimatem miecie kieprawego Resident Evil 5.

Jezus czekałem aż ktoś wymieni tą gre żeby go pobłogosławić że to świetna gra :D

Też i to bardzo i ci polecam Residenta Evil ponieważ moim zdaniem to najlepsza gra CAPCOM noi oczywiście Devil may cry ;]

i polecę ci z horroru F.E.A.R Słuchawy full na noc sam w pokoju, noc i jedziesz :D

Masz już 50% ostrzeżeń. Sprawdzaj, co piszesz, wstawiaj znaki interpunkcyjne wszędzie tam, gdzie powinny być... Długo nie pociągniesz na takich postach. -Slod

Alien vs. Predator da się naciągnąć pod survival horror? Resident Evil nie jest w ogóle multiplayerowy, także nie wiem dlaczego go wymieniacie. Równie dobrze można mu zasugerować Silent Hilla.

Alien vs. Predator da się naciągnąć pod survival horror? Resident Evil nie jest w ogóle multiplayerowy, także nie wiem dlaczego go wymieniacie. Równie dobrze można mu zasugerować Silent Hilla.

W alien vs predaot mógłbyś zagrać, bo są starsze wersję, więc komputer powinien Ci je uciągnąć. Osobiście polecam Resident Evil tak, jak już niektórzy. Co do Fear możesz mieć problemy z płynną grą.

Razor..przeczytaj pierwszego posta. Od kiedy RE jest multi? ;]

Razor..przeczytaj pierwszego posta. Od kiedy RE jest multi? ;]

Tylko gdyby podawało się gry, które mają wszystko spełniać co napisał, to by znalazł bardzo mało gier. ;)

Tylko gdyby podawało się gry, które mają wszystko spełniać co napisał, to by znalazł bardzo mało gier.

Tylko wiesz..kryteria są po to, by na ich podstawie znajdować to, czego się potrzebuje...ale cóż. Nie mi o tym dyskutować.

Polecę więc Silent Hilla.

Hehe, znalesc cos grywalnego i strasznego... dodac do tego 256 ram. Taaa, to jak szukanie zbawienia. AvP mroczny ale jak grasz Marine. Tyle ze nie jest straszny w ogole. A sam MP zdechl juz wieki temu. Moze poszukajcie jakis modow pod stary silnik Half-Life ale niczego nie obiecuje. Rownie dobrze mogles poprosic nas o zalatwienie ci wizyty i Papieża.

A sam MP zdechl juz wieki temu.

Jeszcze rok temu koksiłem. Wydaje mnie się, że do dziś coś tam powinno przetrwać.

Jeszcze rok temu koksiłem. Wydaje mnie się, że do dziś coś tam powinno przetrwać.

No ja ostatnio wchodzilem na serva... i AvP zdechl.

Szukam tym razem gier nie MMo, lecz survival-horron/akcja.

2. Jakiś MultiPlayerowy survival-horror.

Obie gry muszą być stare (max. do 2003) roku, bo mój komputer już ledwo co wytrzymuję, a komputer kolegi ma 256Ram ;)