Szukam Gierki hack'and'slash Podobnej do Path of exile

Tak jak w temacie popykał bym w jakiegos hack and slasha najlepiej F2P z góry dzieki :)

Chyba Ci się działy pomyliły. To nie jest strefa MMO :)

Dobry H'n'S wg. mnie to Sacred.

Pozdrawiam.

A no to sry jeszcze nie ogarniam tego forum , a w sprawie gry to sobie zobacze moze kupie ;)

A jakies jeszcze inne gry ktos zna ? :D

Grałem w torchlighta 2 diablo 2 i 3 van helsinga

warn_ico.png
Warn za Triple Post. - crracked

Titan Quest z dodatkiem Immortal Throne :)

Diablo I :P Loki też jest bardzo dobrym hack'n'slashem zawierającym w sobie 4 różne mitologie.

Musisz napisać 20 postów żeby stworzyć temat w dziale Szukam MMO. Temu tematowi wróżę zamknięcie.

H'n'S? To Hellgate, Vindictus, Drakensang Online - z tych moim zdaniem ciekawszych.

Loki jeżeli chodzi o starsze gry, i jak dobrze pamiętał był tam multi. Polecam także Torchlight 2, bo giera ogólnie świetna i wciągająca na długo. Można do niej przysiadać nawet na paręnaście minut i poczujemy się zrelaksowani tym klimatem, animacjami i ogólnie grafiką, np. po ciężkim dniu w pracy. Jeżeli jednak koniecznie ma być to mroczna oprawa, to pamiętam, że Diablowate było Legend Of Mir 3 i też mi się podobało (w sumie to mmo...).

Loki , Torchlight 2 (3x 100lvl Outlander , embermage , berserker ) i się nie nudzi .

@DeDaCzPl

Wybacz, ale albo nazwa tematu brzmiała tylko "Szukam Gierki hack'and'slash", albo naprawdę jestem ślepy.

Z F2P to może Path of Exile.

robak widzę ślepy jest -_- (sorki za to ale po prostu musiałem :D, ale chyba nie da się zmienić nazwy tematu.)

a to ode mnie http://www.gry-onlin...gier.asp?TEM=13

Dobra dzieki wszystkim za propozycje popykam sobie w którąś z tych gierek ;)

Tak jak w temacie popykał bym w jakiegos hack and slasha najlepiej F2P z góry dzieki :)