Szukam gildi do wspolnej gry na Softcore lige

Witam. Kiedys grales cos w POE nie ukrywajac. Poszukuje gildi do wspolnej gry na nowej lidze. Jestem 29 latkiem szybko uczacym sie;).

Oraz poszukuje ciekawy build po Marudera lub Rangera pod nowy patch . Z gory dzieki

Witam rowniez szukam gildi ale nawet na forum PoE ciezko znalezc tak jakby praktycznie polskie gildie przestaly grac. Poki co builda nie dostaniesz musisz poczekac do startu az bedzie nowe drzewko skilli. Tutaj masz patch note ktory wlasnie wyszedl http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/810698 . Jak cos to mozemy zagrac razem.

Siema. Też chętnie zagram ;] Jak coś to macie jakiegoś tsa czy coś ?

mozna sie bedzie zgadac na wspolny start jutro :) najgorsze to ze wszystkie buildy diabli wzieli i trzeba czekac az ruszy nowa liga by wyczaic co bedzie dobre

No z tym może być lekki problem ale zobaczymy jak to będzie. Wydaje mi się że buildy powinny pojawić się dość szybko

poki co płacz na forum :D po tym jak wyszedl patch note to juz masakra :D to samo na streamie :D mozna sie zgadac na TS jak cos.

BTW wszystkie unique itemy nerfia xDDD

Ja chętnie zagram. PoE ma ogromny potencjał i od 2 tygodni zacząłem grać Shadowem.

ja ide ale tylko na nowa lige Ambush

Steven ja tez chce na Ambush (to softcore) o ktorej pisalem. Ok 5 marca zaloże gildie SonsOfWAr jesli wam pasuje;)

jak cos Ci co chca grac w PoE moga wbiac do mnie na kanal TS ts3.micnet.pl kanal 9 PoE pass soniq

Również będę zaczynać dziś na Ambush!

Steam - ChristianPope

Witam. Kiedys grales cos w POE nie ukrywajac. Poszukuje gildi do wspolnej gry na nowej lidze. Jestem 29 latkiem szybko uczacym sie;).

Oraz poszukuje ciekawy build po Marudera lub Rangera pod nowy patch . Z gory dzieki