Szukam Gildi

Witam . Szukam gildi na serwerze Aquarius.Mam maga 80 lvl ale zacząłem grać wczoraj slayerem (ale lvl to przecież nie problem). A więc szukam ogarniętej gildi skłonnej do pomocy oraz do wyjścia na wspólne insty , najlepiej gdyby gildi miała serwer ts3 ew. vt. Oczywiście nie jestem ogarniętym graczem więc mile widziana pomoc naukowa ^^. Piszcie w komentarzach . Naprawie zależy mi na częstej aktywności graczy i sporej ilości.

Ja żeby nie robić nowego posta też poszukuję gildii :) Aquarius - Berzerker nick PolskiJoint

A ja odświeżę temat, bo sam gram w BOI i jestem w polskiej gildii . Gram w servie Aquarius mój nick to ICHIROx, niestety osobiście nie moge przyjmować do gildii więc podaje również nicki tych co mogą : Temon, KIUSS i cherc .

Więc jak chcecie do gildii do pisać albo do nich albo do mnie a ja im przekaże żeby przyjęli.

o siema ja tez szukam

Witam . Szukam gildi na serwerze Aquarius.Mam maga 80 lvl ale zacząłem grać wczoraj slayerem (ale lvl to przecież nie problem). A więc szukam ogarniętej gildi skłonnej do pomocy oraz do wyjścia na wspólne insty , najlepiej gdyby gildi miała serwer ts3 ew. vt. Oczywiście nie jestem ogarniętym graczem więc mile widziana pomoc naukowa ^^. Piszcie w komentarzach . Naprawie zależy mi na częstej aktywności graczy i sporej ilości.