Szukam gildi

Witam, jak w tytule szykam gildi do rankedow lub normalnej gry 5v5,mam 30 lvl i pelny komplet run do graves a za pare dni do ireli:)

nie ma w lolu o ile mi wiadomo "gildi"

Jezas krastas, czy to tak trudno rozkminić, że chodzi o ekipę?

Jaki server, dude?

Mamy rozumieć że grasz tylko Gravesem albo Irelią?

Gram na serverze EU,n4zArh co do twojego pytania to pisalem tylko ze mam do nich runy a postaci mam wiecej;

A ktorym EU? :P są 2: EU West, gdzie graja niemcy, francuzi, anglicy itd i EU Nordic East, gdzie graja ruscy, rumuni, polacy i finowie, szwedzi itd. :P Wiec, na którym grasz? D:

Gram na serverze EU,n4zArh co do twojego pytania to pisalem tylko ze mam do nich runy a postaci mam wiecej;

No tak, ale jeśli chcesz znaleźć jakiś normalny team to musisz otwarcie powiedzieć jaka jest twoja rola w teamie i czym lubisz grać - support, tank, offtank, bruiser, jungler, carry, assassin czy jaka inna postać. Inaczej możesz liczyć co najwyżej na team, gdzie będziecie grać teamem w stylu Cait-Graves-Fiddle-Annie-Akali, a na lepszych przeciwników to nie pomoże :)

jak to nie ma gildii mozna juz tworzyc przeciez

jak to nie ma gildii mozna juz tworzyc przeciez

Można Tworzyć własne drużyny :)

Gram na serverze EU północ wschod jak cos, lubie grac gravesem, irelia i lee shinem i najlpiej żeby to był top, bot

Witam, jak w tytule szykam gildi do rankedow lub normalnej gry 5v5,mam 30 lvl i pelny komplet run do graves a za pare dni do ireli:)