Witam, jak w tytule szykam gildi do rankedow lub normalnej gry 5v5,mam 30 lvl i pelny komplet run do graves a za pare dni do ireli:)
Szukam gildi
nie ma w lolu o ile mi wiadomo "gildi"
Jezas krastas, czy to tak trudno rozkminić, że chodzi o ekipę?
Jaki server, dude?
Mamy rozumieć że grasz tylko Gravesem albo Irelią?
Gram na serverze EU,n4zArh co do twojego pytania to pisalem tylko ze mam do nich runy a postaci mam wiecej;
A ktorym EU? są 2: EU West, gdzie graja niemcy, francuzi, anglicy itd i EU Nordic East, gdzie graja ruscy, rumuni, polacy i finowie, szwedzi itd.
Wiec, na którym grasz? D:
Gram na serverze EU,n4zArh co do twojego pytania to pisalem tylko ze mam do nich runy a postaci mam wiecej;
No tak, ale jeśli chcesz znaleźć jakiś normalny team to musisz otwarcie powiedzieć jaka jest twoja rola w teamie i czym lubisz grać - support, tank, offtank, bruiser, jungler, carry, assassin czy jaka inna postać. Inaczej możesz liczyć co najwyżej na team, gdzie będziecie grać teamem w stylu Cait-Graves-Fiddle-Annie-Akali, a na lepszych przeciwników to nie pomoże
jak to nie ma gildii mozna juz tworzyc przeciez
jak to nie ma gildii mozna juz tworzyc przeciez
Można Tworzyć własne drużyny
Gram na serverze EU północ wschod jak cos, lubie grac gravesem, irelia i lee shinem i najlpiej żeby to był top, bot
Witam, jak w tytule szykam gildi do rankedow lub normalnej gry 5v5,mam 30 lvl i pelny komplet run do graves a za pare dni do ireli:)