Szukam gildii aion

Witam

Szukam jakies gildii na ser nexus(o ile dobrze pisze) po strone asmo. Cos gdzie guild czat czasem jest uzywany a nie ciagle ts jak nie wchodzisz to wypad...

obecny lvl 20 cler i pewnie rosnie z dnia na dzien;)

Kolejny Asmo...Tylu was a po d*pie dostajecie na bitwie o tereny...Wbij do Elyos , wbij 30lvl przyjmiemy cię do gildii :)

nie badz u asmo oni sie 5 na 1 rzucaja a i tak wpier... dostaja;p

siema.

gracie jeszcze w aiona??

ja gralem na globalu i chcialbym sie do was dolaczyc. prosilbym o linka do tego servera (nexus)

z gory dziekuje;)

http://www.aionfairytail.pun.pl

Fenix Polska .PL

Kolejny Asmo...Tylu was a po d*pie dostajecie na bitwie o tereny...Wbij do Elyos , wbij 30lvl przyjmiemy cię do gildii

Ale wczoraj wieczorem na siegu w Core to wy wpier*ol zebraliście ;) w Abbysie i na riftach tłuke was jak mokre żyto :P

Fenix Polska .PLAle wczoraj wieczorem na siegu w Core to wy wpier*ol zebraliście w Abbysie i na riftach tłuke was jak mokre żyto

Na riftach moge 10 ludzi wysolować...Critam po 4k i wale szybko , same crity bo glad full crit stony :3 ps. Raz na jakiś czas dostajemy , ale częściej Wy po gębie dostajecie :3 chociaż ostatnio tłukłem się z templarem 55 lvl jakieś półtorej godziny...Miał podobne eq...Ale po ryju dostał i tak xD <3 glads forever <3

Ps. Podaj mi nick waszego heala...Dobry jest koleś wszystkich leczył równo ;D

gdyby nie nasz healer to po d*pie byście dostali...Bo nie healował , zero buffa...Jakiś noob.

Na riftach moge 10 ludzi wysolować...Critam po 4k i wale szybko , same crity bo glad full crit stony ps. Raz na jakiś czas dostajemy , ale częściej Wy po gębie dostajecie chociaż ostatnio tłukłem się z templarem 55 lvl jakieś półtorej godziny...Miał podobne eq...Ale po ryju dostał i tak xD glads forever Ps. Podaj mi nick waszego heala...Dobry jest koleś wszystkich leczył równo ;Dgdyby nie nasz healer to po d*pie byście dostali...Bo nie healował , zero buffa...Jakiś noob.

Racja nobek :D Sam mu na plecy siadłem :) Się położył na jedno combo :D. Do zobaczenia na Balurea :-)

Witam

Szukam jakies gildii na ser nexus(o ile dobrze pisze) po strone asmo. Cos gdzie guild czat czasem jest uzywany a nie ciagle ts jak nie wchodzisz to wypad...

obecny lvl 20 cler i pewnie rosnie z dnia na dzien;)